DryTide vodotesni nahrbtnik, najboljši surf trip nahrbtnik?

DryTide vodotesni nahrbtnik, najboljši surf trip nahrbtnik?
October 11, 2017 Klemen Surk
mm
In Oprema

Vodotesni nahrbtnik

Tako lahko DryTide nahrbtnik uporabljamo enako kot navadni nahrbtnik – za potovanja, hojo, planinarjenje, pol ure nošnje od letališča do avtobisne postaje naenkrat ni več problem, obenem pa no naše stvari na varnem.
Vodotesni ruzak

Ruzak plava na vodi zaradi zraka, ki se ujame v ruzaku, ko ga zapremo.

Surf Trip

Na surf tripih nas več ali manj ves čas spremlja voda. Od slabega vremena v bližnji okolici, ko se prebudijo domači spoti, do tropskega nalivov okoli ekvatorja, ki nas v trenutku premočijo kot cucke, do samega morja pri raznih boat tripih ali pa preprosto morja in vlage na plaži in vlage v zraku, ki je ob morju vedno prisotna. In po drugi strani spet mivka in pesek in tiste suhe destinacije kot so Maroko, Kanarski otoki itd…  ki so z obilico peska in vetra, kjer veter prinese mivko prav v vse kotičke, za elektroniko celo bolj nevarne kot voda. Tudi v tem primeru je rešitev vodotesni nahrbtnik. Zaščita gre seveda v obe smeri – če damo svoj moker neopren v DryTide nahrbtnik smo lahko brez skrbi, da bi nam iz njega kapljalo po prtlažniku avotmobila.

vodotesni nahrbtnik

DryTide v Rabeljskem jezeru

Seveda se lahko ruzakuporablja tudi za druge namene – lahko ga pripnemo na sup, kajak, vzamemo na rafting, kanu, prevažanje s čolnom, jadrnico, raziskovanje rečnih sotesk, trekking skozi deževni pragozd… Ne gre samo za primere, ko bomo dejansko v stiku z vodo, gre tudi za zavarovanje pred nepredvidljivim. Boljši navadni nahrbtniki prav tako prenesejo nekaj dežja, ampak v ozadju možganov je vedno skrb – ali bo vse ok, ali bodo moje obleke ostale suhe, ali je moj laptop na varnem? DryTide nahrbtnik odžene te skrbi stran. Od močnega dežja do nerodnosti in padca v morje, vsebina nahrbtnika je na varnem.

Za več informacij in nakup DryTide nahrbtnika: drytidegear.com

Comments (0)

Leave a reply