Bled slackline sessions vol.II

Bled slackline sessions vol.II
August 13, 2011 Marko Odič

Po več kot uspešnem surf dnevu se na našem prime surf spotu Bled obeta nov mega event, tokrat suho-mokri (mokri samo za tiste ki padejo, hehe) špas po visečih štrikih, lepše in aktualneje, po gurtni ali sklackline-u. Eventek organizira KRŠ (Klub radovljiških študentov) in poleg samega gurtnanja bo dogajanje živo, pestro in prešerno.

KRŠjevci so nas celo toliko presenetili, da so eventek organizirali kar v dveh etapah in prva bo že DANES, 13.8.2011 z začetkom ob 10 večerni uri na … seveda Bledu, kjer bo t.i. pre-session z dvema DJema RDYOja in mnogo ploščami mixov, mashov in remixov s poudarkom na top of the pops of Balkans crews (Edo Maajka/BiH, Saša (TBF)/Cro, Dubioza Kolektiv/BiH, Frenkie/BiH, Vojko Vrucina/Cro, Piki Sipi/Mak, S.A.R.S./Srb, Popay/Cro, JAMirko (RDYO DJs), Kandzhija/Cro, Juri (Stillness)/Cro, Anina/Slo.).

Druga zadeva je pa seveda Slackline, ta se pa odvija 20.avgusta v Zdraviliškem parku na Bledu in tule nas KRŠjevci popolnoma presenečajo, saj bodo poleg slackline delavnice imeli še nekaj žongliranja in vožnje monocikla, vse za trening ravnotežja in koordinacije, nato pa velika tekma v gurtnanju, ki se začne ob petih popoldne in traja vse do devete ure zvečer, ko se celo dogajanje zopet preseli na teraso nad Grajskim kopališčem, kjer bo tudi podelitev nagrad najboljišm (morda še zmeraj suhim) slacklinerjem. Po podelitvi nagrad nas pa čaka groovy rhytms after party na terasi, tako da kdor je še do večera suh, prav gotovo leti s terase v jezero, hehe. 

 
slackline sessions vol.I 

Same gurtne ali highlines (obvestilo -električni drogovi so nekaj popolnoma drugega, kljub podobonosti na prvi pogled, hehe) bodo napete do višine kar 5ih metrov, tako da adrenalina gotovo ne bo primanjkovalo, seveda se postavlja drugo vprašanje t.j. glede poguma, hehe. Že lanska zadeva pa je (še nekaj destev v besedi, da ne kvarimo oči samo s temi video zadevami) pritegnila kar 150 aktivno gunacjočih se navdušencev, poleg množine nakjučnežev, zmagovalec pa je bil naš najboljši gurtnaš oz. slackliner Miha Juvan, ki misli letos braniti lovoriko pred domačo in mednarodno udeležbo. Akcija bo torej vroča, jezero je bojda zelo primerno za kratek namoč ali dva, tako da se vidimo 20. avgusta v Zdraviliškem parku na Bledu. Za uradno potrditev pa se lahko tudi pofočkate na njihovi FB strani, link za fočkanje imate pa kar tule.

om 

Comments (0)

Leave a reply