Ours pokazal zobe

Ours pokazal zobe
June 3, 2010 Dejan Peras

Pred dnevi je zadnji swell zadel obalo v okolici Sydneja in kontroverzni spot Ours je delal perfektno.Avstralski surfer in Tv zvezda iz serije Bondie Rescue Kobi Graham je session končal na operacijski mizi z dvemi zlomljenimi vratnimi vretenci.

Zadnji session na spotu Ours je zaznamoval wipeout avstralskega surferja Kobi Graham-a.Sam dogodek je opisal in komentiral fotograf Billi Morris:
V vodi začuda ni bilo veliko surferjev, prisoten je bil le en vodni skuter, prišel je malo večji set dveh valov, in za pedlanje sta bila prevelika.Kobi je uspel priti čez prvega toda pri drugem je bil preveč noter. Backwash, ki ga je naredil val ga je potegnil nazaj v tubo.
Pri tem ga je obrnilo navzdol in zabilo z glavo v reef. Čudežno se je sam povzpel do tow partnerja na sam vodni skuter, ta mu je stabiliziral(imobiliziral) glavo in ga odpeljal do obale.Surferja so prepeljali z helikopterjem v bolnico in ga nemudoma operirali. Po operaciji že okreva.
http://www.surfline.com/surf-news/aussie-tv-star-surfer-kobi-graham-goes-down-hard-at-sydneys-heaviest-slab_44004/

dp

Comments (3)

 1. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  keliju se je zacel podobn dogajat, k je v baywatchu spilu… se dobr, da takrat niso poznal slabov… sam tole igralstvo cloveka sam kvar… 😀 😀 😀

 2. mm
  klemen 2026 years ago

  Dobr ga je nasekal 😮

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Haha, ja poglej Mitch Buchanona 😀

Leave a reply