Burton snowboards kupuje Channel Islands Surfboards

Burton snowboards kupuje Channel Islands Surfboards
June 30, 2006 Klemen Surk

Al Merrick, šef Channel Islands Surfboards in najbrž lahko rečemo kar najbolj znani shaper na svetu, je objavil, da je njegovo podjetje kupil najbolj znani izdelovalec snowboardov na svetu Jake Burton Carpenter iz Burton Snowboards. Ustanovitelja obeh podjetij Al Merrick in Jake Burton Carpenter sta sklenila dogovor o sodelovanju na podlagi podobnih pogledov in navdušenja, ki ga gojita do svojih športov.

"Z Al-om vodiva najini podjetji na podoben način, prihodnost sva dala v roke projev, ki dvigujejo meje športa" je povedal Jake. "Ta podobna filozofija stoji za združitvijo teh dve podjetij in drug od drugega se bomo lahko veliko naučili." Channel Islands bo sicer ostal v kraju Santa Barbara v Kaliforniji in Al Merrick bo še naprej vodil podjetje, ki ga je ustanovil leta 1969. "Z veseljem pričakujem plodove tega sodelovanja in napredek v surf tehnologiji," je dodal Al.  

Pa še biznis novica iz Avstralije: avstralske in druga surf/snow/skate podjetja se bodo septembra zbrala na prvem Board Sports trade showu v Avstraliji (BSA).

Comments (0)

Leave a reply