A se je mulcem odpeljalo!?

A se je mulcem odpeljalo!?
October 21, 2013 Marko Odič

In katerim mulcem se je odpeljalo ter zakaj?! Odgovor je seveda, DA! Da, mulcem se je odpeljalo. Kdor ne verjame, naj si pogleda spodnja videoposnetka in naj se najde junak, ki si upa zanikati, da se mulcem ni odpeljalo. Seveda so s tem, ko se jim je odpeljalo, tudi odpeljali, da ne rečemo odpedljali in odpeljali so mnogo.

Mnogo čevljev v zrak. Govorimo seveda o dveh najvišjih airih, kar jih je videl surferski svet -v živo. Oba mulca, ki sta odpeljala dva najvišja aira sta na en čuden način tako povezana, da kot so rumeni mediji včasih poimenovali dve ameriški zvezdi, da ne rečemo daljša utrinka, Brangelina, lahko mi surferji rečemo odpeljanim mulcem “odpeljani mulci JJJ”. JJJ! John Julian John. Morda je bolje, da manj premlevamo in si raje pogledamo posnetke. “JJJ in action!”

http://www.youtube.com/watch?v=V_p9z6rgDzg

JJJ ena, John John nad Keramasom, Bali.

JJJ dva. Julian nad Penichem nad Portugalsko

Ko pa smo ravno pri utrinkih, pa povejmo še en vic. Mlad par gleda zvečer zvezde, recimo v naši ljubi Baskiji. Kar nenadoma vidita čudovit utrinek, ki prešine nebo in reče naše dekle fantu naj si nekaj zaželi. Fant jo strmo pogleda in reče:”Želim si, da bi astronavti (z ISSja) že nehali spuščati svoj drek v našo atmosfero!”

om

Comments (0)

Leave a reply