Rock in Rio?!

Rock in Rio?!
May 10, 2011 Marko Odič

Ouyeah, in začetek je že tik pred zdajci. A da misel slučajno ne odplava med rockerske koncerte in množice življa na štadionih, ki se zvijajo v glasbenem transu. Ne, akcija v Rio de Janeiru bo izključno surferska, vremenoslovci pa napovedujejo še swell leta 2011, kot nalašč za carna-val!

Pa si poglejmo zadevo malce bolj podrobno, organizator te nore žurke je Billabong, zadeva se pa misli začeti odvijati že jutri, 11.5.2011. Ker je napovedan tako nor swell, ima organizator na razpolago kar tri lokacije, glavni pa bo seveda Barra de Tijuca, tukaj se kar sam ponuja dodatek “el classico”, a kaj ko bi nogometni navdušenci začeli neumorno čebljati vsaj do zgodnjih jutranjih ur. Akcija bo huda, imena znana, surfi zlomljeni, vsaj po zadnjih vremenskih napovedih, kaj hočemo še več? Ja, seveda, Brazilija je skoraj sinonim za punce v vročih … brisačkah in tudi punce bodo dobile svoj odrezek valov tega Rio carna-vala. Surfs up…

No, da ne ostanemo samo pri besedah, si poglejmo kaj nam kaj ponujajo trailerji Billabong Ria Pro 2011…

Takole, po tem webiziranju se gotovo vsem že cedijo sline in seveda bo zadeva dostopna tudi množicam na internetu, show si lahko začnete ogledovati (od jutri) kar tule: Billabong Pro Rio 2011. Samba!!!!

om

Comment (1)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    amanha… :D, accion!

Leave a reply