Rip Curlovci raz-iskujejo Isk

Rip Curlovci raz-iskujejo Isk
December 6, 2011 Marko Odič

Isk, potujoča licenca tekme Rip Curla se je v (prihajajočem) letu 2012 izgubil. Isk? The Search, unikatna potujoča licenca ASP tekem Svetovnega pokala je na pavzi, so se odločili na sedežu ASPja, po pogovoru z Rip Curlovci. Po vseh mogočih eventih in lokacijah v zadnjih sedmih letih so se po tekmi Rip Curl Pro Search San Francisco določili, da omogočijo organizatorjem Iska krajši predah.

“Isk je na raz-iskavah.” Tako nam pa sporočajo Rip Curlovci. Po sedmih letih in tekmah na Reunionu, Mehiki, Čilu, Indoneziji, Portoriku, Portugalski in v San Franciscu so dobili težko pričakovana dvojčka -premor in predah, da lahko še izboljšajo in izpilijo organizacijo in vse mogoče nove lokacije za tekme po koncu predaha…, in premora. Napovedujejo intenzivno sodelovanje z lokalnimi skupnostmi, klubi in posamezniki, ki so aktivni v srfanju, celo socialnimi mediji, da si zastavijo optimalen načrt za prihajajoča leta.


Išče se Isk. Le kje so ga videli nazadnje?!

Predstavnik Curlovcev (kodravcev, hehe?) Neil Ridgway pravi:”We are taking a year off from the front line of running the event and putting a solid 18 months into the planning of the 2013 Rip Curl Pro Search. To take the Search to the next level is always the goal. We do that every year, but following San Francisco and the twist it delivered to the surfing world we feel we need more time and care to really blow minds.
The event has witnessed seven epic years and we have had everything from ASP World Titles to underworld rip offs, terrorist alerts to perfect tubes, great personal and professional difficulty for surfers and staff around Andy Irons in PR and awesome celebration parties for the winners
,” in nadaljuje, “This event more than any other combines the discipline of professional sport with the travelling lifestyle and freedom surfers love.
It needs to be nurtured so it grows better than ever. A year tending to it in planning is the right way to develop it.

Dobro. Za eno leto ne bomo viseli po srf kuloarjih in napeto vlekli na ušesa kje bi lahko bil Isk 2012. Dobrodošel premor za vse, če se dobro premisli, hehe. Kam nas pa popelje ASP namesto tega misterioznega popotujočega dogodka? Ne premikajte se, vam sporocimo takoj…

omg

Comments (0)

Leave a reply