Rip Curl ga spet tava, tava in išče … 2011

Rip Curl ga spet tava, tava in išče … 2011
October 24, 2011 Marko Odič

Hehe, a zdaj že gotovo vsi vemo, da govorimo o znanem, vedno spremenljivem formatu (licenci?) tekme, ki si jo lasti samo Rip Curl. Govora je seveda o “The Searchu 2011”, ki se bo odvijal v čudoviti Kaliforniji, a da si ne predstavljamo super tople vode spota a la Trestles, RipCurlovci so se odpeljali visoko gor proti severu, kjer so “nekje” pri San Franciscu našli “tisti” spot, ki jim res odgovarja…, in ta je mrzel!

Za začetek tekmovanja so si izbrali prešerni 1.11.2011, iskanje pa naj bi trajalo vse do 12.11.2011. Tekma bo tudi predzadnja tekma v letošnjem tekmovalnem krogu, saj nas po tem čaka le še velik havajski pok na Banzai Pipelineu.

http://vimeo.com/27566012
Matt Willco (btw, bootiji?!), the boobsuit man išče the spot. LA to San Francisco, mate…

Tekmovalci so prav gotovo našpičeni, tekma še zdaleč ni zaključena, a prvi maratonci počasi že tečejo proti zadnjemu krogu. Prednjači seveda drugi najstarejši hombre tekmovanja, Kelly Slater (el Rey), ki si gotovo želi zmagati to tekmo po nepredstavljivem porazu v finalu na Portugalskem, ostali jezdeci divjih valov pa mu dihajo na pete. Trenutni stojijo najboljši takole:

ASP svetovni pokal skupno … 


pa še en kratek trailerček, komentarji so pa sploh zelo zanimivi, hehe…

Še slab teden nas torej loči do začetka Iska (Rip Curl The Search; v živo) in spet bodo noči prebedene in dnevi veliko prekratki za vse navdušene surferje, ki si bomo želeli ogledati četico najboljših na predzadnji tekmi sezone 2011. Ali bo Kellyju uspel težko željeni podvig in (skupna) zmaga v SanFran? Če izpade zgodaj, do 9.mesta, je med surferji še vse odprto, za ovratnik mu diha mladi Owen Wright in tik za njim Brazilci na čelu z Adrianom napenjajo mišice. Avstralska divizija je kar poniknila ob naskoku teh izvrstnih, spontanih surferjev, ki so začeli pošteno sivit lase vsem (ki jih še imajo, hehe) tekmovalcem Svetovnega prvenstva. Naslednje leto bodo te isti Brazilci nastopali kot prvi nosilci sezone 2012, čaka jih veliki med-sezonski rez in ali jim bo uspelo ohraniti ta žar tekmovanja, ki ga tako izvrstno kažejo sedaj? Vse je še pred nami, a za začetek … se (z)najdimo v San Franciscu, 1 – 12.11.2011.

om

Comments (4)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  haha, pa sport billy z ultra future dilco, hehehe ;D

 2. mm
  klemen 2026 years ago

  Sam še hrabri mišek manjka 🙂

 3. pj 2026 years ago

  http://www.grindtv.com/surf/blog/30887/ shark+scares+surfer+from+water+during+elite+san+francisco+competition/

 4. pj 2026 years ago

  ~ sharks don’t miss competition ~ …

Leave a reply