Pokal Rip Curl Invitational Padang Padang

Pokal Rip Curl Invitational Padang Padang
July 11, 2011 Marko Odič

Balijski dnevi postajajo še bolj vroči, kot nalašč v tej skoraj ekvatorialni zimi na tem skoraj ekvatorskem otočku Indonezije. Rip Curl nam privablja že osmo leto zapored 32 vrhunskih surfačev, polovica je top 16 domačinov in 16 povabljenih tubatorjev svetovnega ranga na fešto zelenih sobic surf spota Padang Padang v okviru indonezijskega surf toura.

Vroča akcija se nam obeta od včeraj, destega julija pa vse do sredine avgusta. Vse to, da zadostijo enemu najpomembnejših pogojev tekmovanja, odličnem swellu, katerega še čakajo, da jim blagoslovi pogoje v vodi. Najbolj željni so seveda surferji, ki so se zbrali z vseh možnih krajev, od Havajev pa do Kalifornije, da upravičijo sloves najboljših tubatorjev sveta. Med surfači bo tubiralo Rizala, Dedeja, Madeja (dva), JOBa, Dingota, Mikalo, die hard fani si pa lahko pogledate cel seznam kar tule.

Akcijo se lahko spremlja tule, tule je pa še kratek trailerček, da upraviči vso množino klima naprav. Da vidimo zdaj kdo je močnejši -surfanje ali klima, hehe… Its on, when its on.

 
kratek osvežujoč trailerček 

om

Comments (2)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    hahahaha, ane? 😀 😀 😀 pa tut ful mal Wayanov, hehe…

  2. mm
    klemen 2026 years ago

    Čudn da sta sam dva Madeja 🙂

Leave a reply