J-Bay tik pred vrati

J-Bay tik pred vrati
July 11, 2011 Marko Odič

Približuje se nam Afriška noga tekmovanj za svetovni pokal, tekma je že tik pred zdajci, le še trije dnevi nas ločijo do najboljšega desnega pointbreaka (pa da ne bo kdo mešal z istoimenskim filmom Pointbreak, ker prihaja tudi že drugi del) in najboljših “kolikože? ker jih nenehno spreminjajo” tekmovalcev WCTja. Južna Afrika je v polnem zagonu, pred kratkim so zaključili tudi Mr Price Pro Ballito, zdaj pa nas čaka še the real thing, top of the pops WCTja, četrta tekma sporeda Billabong Jeffreys Bay Pro 2011.


Hladna voda, vroča akcija, najboljših 34 pa že komaj čaka na klic siren

Stanje najboljših je najboljše možno, seveda z vidika nas, gledalcev, saj so prvi trije lestvice vsak že zmagali po eno tekmo in … ja, kdor je premišljeval o vročini, je zadel. Komur še ni, mu pa še bo -zelo vroče. Brazilec Adriano na prvem mestu WCTja, drugi je JoelP, tretje mesto pa si delita pa the king of granpas, Kelly (Sl11er) Slatner in večno drugi (hm, tretji?) Taj, Jordy je v polnem zagonu, sploh po lanskoletni zmagi in dobri akciji z Mr.Pricea si gotovo želi še letošnje lovorike na domačem spotu. Kdor še nima klime, bo gotovo obžaloval gledanje tekme, hehe.

Več o tekmi tule –več o tekmi-, sociala medijev nam je že pripravila več webizod, da nas še bolj prepriča o nakupu klime. Spodaj pa si poglejmo prvo, ostale pa si lahko pogledate tule –dozdajšnje webizode J Baya.


webizoida 1

Braća iz avstralskega Bihaća pa so nam za piko na i, morda kar za že drugo klimo pripravili še ožji pregled surfanja favoritov, torej kdo bi lahko bil na prvih petih mestih!?

Tako, klime so v akciji, akcija bo vroča, vprašanje je le, bo šlo vse po načrtih!?

om

Comments (2)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    zgleda da bo vroče…. ;D 😀 😀 ;D

  2. dejan 2026 years ago

    Ja fantje se segrevajo na najboljše možne načine….Balito 8foot bombs….the same story Tavarua Cloudbreak……hmmmmmm….Zanimiva tekma se obeta sam ta prav swell naj uleti….neki pa zagotovo je napoti 😉

Leave a reply