Začelo se je z Baywatchem

Začelo se je z Baywatchem
October 16, 2007 Vesna Vodnik

Muhasti Kelly

še prav dobro se spominjam domala vsakodnevnega visenja pred TV, ko smo v 6./7. razredu osnovne šole punce sanjarile o junakih serije Baywatch. Ne dvomim, da so tudi fantom bile všeč razne reševalke utopljenih  src, Pamela Anderson, denimo. Moj junak je nedvomno bil zelenooki mladenič, ki se je pojavil na Mitchevi obali in navduševal s svojimi triki na valovih. S prihodom lika Jimmya Sladea pa je tudi ženski del publike priljubljene serije dobil svoje; moje zanimanje za tega igralca pa je preseglo okvire normalnega in pričele so se najstniške borbe za zbiranje sličic, posterjev, nalepk….nekje v meni pa je gorela tudi želja, da bi ga vsaj enkrat videla v živo. No, in to se je tudi zgodilo.


Govorim o Kellyu Slaterju, ki sem ga uspela ujeti v objektiv na letošnji tekmi v Biarritzu, kjer so se ustavili med Quiksilver Projem, na tekmi »Kelly Experiment«. Ambicioznemu Kellyu, ki je okronan že z osmimi naslovi svetovnega prvaka ASP, tokrat ni šlo najbolje. V line upu, ki ga je delil z vedno boljšim Jeremyem Floresom, je moral priznati poraz. Očividci bi lahko rekli, da se mu morda niti ni najbolj dalo?! Čeravno je imel prednost, ni izkoristil vala za zmago. Njegova muhavost ni bila po volji žiriji, še manj pa nam, ki smo komaj čakali na njegov take off ter da zarajda iz vala na val…

Možnosti pa ni izpustil mladi Flores, ki je, čeravno na majhnem levem valu, pokazal kar nekaj trikov in s tem premagal Kellya. Publika je tokrat imela manj sreče, saj ravno v času, ko sta omenjena bila v vodi, ni bilo setov!!!

Čeravno Kelly ni pokazal nič in se je ves čas mulil ter razburjal, so mu izkušnje najbrž narekovale, da lahko svoj slab vtis popravi z dajanjem izjav sedmi sili. Tako si je vzel dobrih 20 minut za poziranje in dajanje komentarjev. Kar je sledilo temu, prepustimo domišliji.

Dodam lahko le dejstvo, da so Garbage prav dobro vedeli, zakaj ga izbrati za glavnega akterja v njihovem videospotu "You Look So Fine"; zame pa velja – huraaa in novim željam na proti!

Comments (2)

  1. mm
    klemen 2026 years ago

    Baje so ga ostali surferji skos drkal zarad baywatcha 😀

  2. Kaja 2026 years ago

    Jimmy ali Kelly….lep ali ne…..pozer ali ne…. ucke ocarajo… 😉

Leave a reply