Medulin & Barbariga

Medulin & Barbariga
October 1, 2007 Jaka Grosar

Po celem poletju surfanja v Nicaragui (to kdaj drugič?) sem bil ta teden kar dvakrat v vodi…kar se mi zdi kr uredu glede na to, da sem umes še v službo hodu ….

Najprej v sredo Medulin od 7h do 9h…sam v vodi??…ne vem a študentje nimate več cajta al pa predolg spite…blo je tko do 1,5m kr cool glede na to, da sm prvič surfu po 60-ih sesnih offshore…in….da sem rabu ene 10 valov, da sm začutil spet mal večjo dilco kako dela v zavoju…(na jadranu pač rabiš mal več volumna pod sabo)..ampak sesn je bil kr good… medo klasika.

No…v soboto pa je JZ naredu valove v Barbarigi na RT-u. Z Aljo sva vstala ob 6h na barki v Pomru in pol ure vožnje skor spala v avtu..pol pa vidm 1,5m linije in hop v vodo..ene pol urce sm bil sam k je blo najbols, pol so pa prsli se eni z Bici,  Pristo pa Urša, Dejc pa Klemn pa Andro so pa na skale fural mal stran pred RT-om.

barbariga1.JPG

Men je blo kr good sam je blo treba mal počakat taprav Barbariga levi val, ki je pršu vsake tolk cajta in se ga je dal zategnt u zaliv. Alja je mal fotkala k je prehlajena tko, da mam še en lep spomin iz sešna na jadranu.

barbariga.JPG

Comments (0)

Leave a reply