Medulin 26.10.2007

Medulin 26.10.2007
October 26, 2007 Urh Vamberger

Danes bi moral biti eden tistih dni katere slo-surfer čaka in čaka in ko se zgodijo je vse perfect.

Dan prej se z Zidarjem zmeniva, da pičimo dol. Napoved je gut, avto je, želja in potreba po surfanju pa tako ali tako prevelika. Edina ovira-Zidar mora biti ob 4h na jobu.Reštivev-odpoved!(bravo zidar,taprau surfer:)).

No, plan je bil da me pobereta z Ano 8.45 pri meni in pol gas na morje.Deset do devetih Zidarja nikjer, na mobitel se ne javi, mene grabi panika.(počasi:)) A bom danes sploh šel surfat? Že kličem druge, če imajo še kaj placa in če grejo dol,brez uspeha.Power že čist pade, ko zvoni gsm.Zidar pove da prihaja,časa za razlago ni. štart ob 11 in potem levi pas avtoceste in že pičimo na morje. Na poti nas spremlata dež in veter.

Pripeljemo pred rampo kempa Kažela, a nam je možicl noče odpret in gremo okol. Cesta vedno bol blatna in vedno man podobna cesti, na koncu se sploh ne vozimo ampak drsimo.(mja je blo prou zanimivo).Končno morje! In potem: Uuuuuu, Aaaaaaa, Waaaaaw, dj stari hitr gremo gassss!; in smo že v vodi. V vodi ni gužve(cca 10), tko da smo se vsi nafurali. Kaki so bli valovi?D best! Linije-lepe,leva-desna, velikost ? (nj vsak vstavi sam k je biu dol,pri slovencih je zmer pretiravanje:)),js rečem neki nad 1m. Med surfanjem nam družbo naredi še malo dežja in v glavi-a bomo lah pršli nzaj po tej "cesti"?Mah nima veze, zdj surfam!No v vodi smo bli cca 3h, če ne še več, tako da jutri pričakujem kakšne bolečine v mišicah, ki me bodo lepo spominjale na dober sešn. Čas je za pot domov, ki pa se po 100m konča v blatu. Avto ne gre nikamor. Ne naprej ne  nazaj. Brez panike,  Zidarju rata pridt vn(uporabu znanje iz discovery TV,hvala ti), res respect!

Ko pridemo v slo, se ustavimo še pri Dejču pogledamo kaj se šejpa mu damo wetsuit, potem pa domov.Zmatrani in nasmejani!That´s the spirit!

In ja, blo je vse perfect. Dan, ki sem ga čakal odkar sem se vrnil iz Francije.

lp,urh 

Comments (6)

  1. mm
    klemen 2026 years ago

    grrr pi..ke 😀

  2. dejan 2026 years ago

    Respacta…..

  3. Author
    urh 2026 years ago

    Po treh dneh sm ugotovu, da sm ta dan stopu na ježka 🙂

  4. Simon 2026 years ago

    i tata bi sine;)Upamo še na kako napoved ta teden!Enjoy

  5. Nika 2026 years ago

    tut jz… respect 😀

  6. Aljaz 2026 years ago

    Sam da ti je ratal dol pridet. Mio smo bli u sobotko , Majhno ampka glassy k svina! U kamp so nas pa spustil, apak zato ker je rampa crknla ( prav jim je!!!!!) 😀

Leave a reply