Jesolo DeadDog

Jesolo DeadDog
December 3, 2009 Dejan Peras

Kar cel teden je napoved kazala na še en epic surfaški vikend na Jadranu, na koncu smo povlekli črto dan poprej prevelike bunke, preveč vetra in cela zmeda.Potencijalni spoti so nemogoči za surfanje, rezervnih pa zaenkart še nismo odkrili. Tako se je nedeljski finale odvil na lepih 1.5m visoki setih dokazano na fotkah. Ker se pač nisem kvalificiral na Veliki finale in report z gsm tehnologijo me ni prepričal sem raje izbral samotni surftrip v Italijo. Obiskal sem spote Punta Sabioni in Dead dog.

Punta Sabioni je bila v stilu Californije perfektna desna z rahlim offshorjem, višina vala nekje do prsi in lokalni surferji so se vozili tudi 50m in več.Nekako me ni premamila množičnost surferjev na spotu zato sem se odločil raje za Dead Dog na katerem že v predhodnem checkiranju nisem zasledil nobene konkurence.

Sonček dobrih 14*C na zraku, lepi valovi levi in desni v povprečju lep meter da ne napihujem preveč.Dobre dve ure in pol sem kraljeval sam na spotu, nobenega dropanja nobenega vriskanja, zlobnih pogledov le fun and pleasure.

Naslednjič še.

Comments (2)

  1. mm
    klemen 2026 years ago

    Dobr si se tole odloču 🙂

  2. mm
    Mitja Legat 2026 years ago

    good ol` DD… sm pa tja res epic, ampak zmerej empty 😉

Leave a reply