Bali II + Fotke

Bali II + Fotke
April 28, 2009 Klemen Surk

Beri od spodaj navzgor….

28.4. Najhujs je pa bit na Baliju, ko home spot dela. Vsaj da so sami crnuhi v lineupu me mal potolaz (wetsuits).

26.4. in 27.4. Greenballs (al greenbowls) 2x pa enkrat Changu vmes. Na grenballs te po sesnu te caka 335 stopnic, ki so v povprecju 5cm visje kot v Evropi (glihkar prebral v look out zgibanki) in ata s piksno pocarija. Zanimiv kolk je lahko vala na 1.8m swella cist na juzni tocki Balija. V ponedeljek na 1.5 je blo pa ze suprdobr.


Greenballs 

335 stopnic

25.4. Danes najprej closeout session na Balanganu, potem pa dreamy leve na Dreamlandu. Tolk sem se nafural kot v Medulinu (a lot) :), sam mal boljsi val je. Noro.

Na poti domov skor fasal ptica v glavo na motorju, ninja made a movement, in dobil sam krilo v ramo :).

Aja – Dreamland scena: pridejo 3je busi turistov, tko ob ene 4:30. Vsujejo se na plazo, ful obleceni in se setajo gor dol. c sonct, nc plavat,nc. WTF? Pol se jih vsede pod eno skalo v senco in nazigajo mobitele. WTF2? Surfam do vecera itd…kar naenkrat zacnejo vsi slikat soncni zahod. Vsaj 25% uporabi flash. LOL. Pol pa grejo.


chill…

24.4. Do 10h spal.Pol zajtrk:lemon juice tidak gula(no sugar), no ice, fruit salat, pa jajcka na oko. Pol nazaj lezat. Mal vmes igram sah. Vmes 2x vstat pa z motojem 100m do mosta valove gledat. Lezat nazaj. Vstat, na net in pojest dva whole wheat baguetta smoked ham, solata, alfalfa, korencek, camenbert itd… sendvica in orange juice. Ura je 3. Zajeban tkole… Zdej bom pocas odmotoriral na Dreamland. A se lahk temu rece dawn patrol?


Dreamland resort vhod, kao the New Kuta Beach (wtf?)

23.4. Danes je padu pa Dreamland. Lustn.

22.4. Danes sem imel "The Fakoff Impossibles paddle marathon" 🙁 Pol, ko z enim americanom ze 20 minut pedlava, "ugotoviva" da: "The trick is not to get caught inside". Brihtna oba 100 na uro. No pol je cez pol ure itak uletel THE BIG CLEANUP SET in cel lineup je postal inside in napol utopljen sem ven prlezu na Binginu 300 m nizje dol ob obali hehe. Dve uri pedlanja, 1 val pa pol. Yey!

Aja, to je zdaj swell o katerem vsi govorijo ze slab teden. The hype is paying off…(not so far) hehe.

Comments (5)

 1. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  ha ha ha ;D :D, sam res je blo fajn, povsod dz, medo pa sonck, pa okol 3, 4ih je nehal pihat, pa hudo za vozt in polno zajebancije…

 2. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  ampak klemz, dej tm zasiki nej nam pošlje fortuna še en tak hud dan pred poletnimi kolonami….

 3. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Pride skupi z mano, prej ne… sem przgal palcko..

 4. gregor 2026 years ago

  klemn, dej se mal ostan, k vceri je blo res lepo :P!

 5. Simon 2026 years ago

  prou živo si predstavlam dogodke…podoživljam bali, I miss that place! Uživite!

Leave a reply