Bali

Bali
April 21, 2009 Klemen Surk

 

 

20.4. Cmok, cmok, cmok…? … kiss the reef at Uluwatu… boink…. 5 min kasneje… pedl,pedl,…uuiiiiiiiiiiiiii…. val tripa do zdej. Pol pa se ene 6-8 closeoutov in je blo to to.

19.4. Prpedla model:”Hey, you speak english?”, “Yep”, “I saw a small reef shark over there…”, “Ahm… kje se gre tle ven.”, “Just past the jellyfish and that flesh eating plancton…”,”This is so cool…” LOL

18.4. Sem rahlo razpizden ker mi je en ceh dropnu in naredu ding….. 2 uri later… zdaj mal manj razpizden ker sem se fajn najedu, spil en korenckov jabolcni sok z ingverjem za spucat jetra kao in ker nisam tak da bi se dolg pizdil pac… :)))

17.4. Dva dni zapored sesn na Uluwatu, jutr budilka nastimana za ob 5:15, dans je bla tud pa ni ratal, dopust je dopust. Nc, baje se tuna pece, gremo jest.

16.4. Plan je bil, da bm na Baliju surfal, vec ali manj en spot, tko da ga nadrkam pa da postanes domac. No v 3 dneh surfal na 4 razlicnih spotih. Dans Čangu, a je bla to desna, sej znam surfat (al kva) pa zlomu vzratno ogledalo na motorju (kmet press).

15.4. Dons surfal Chickens in Uluwatu in nisem ujel nobenga kul vala, ker nimam pojma 🙂

14.4. Na Balanganu skor sfural tubo, izgubu dilo k se je leash odpel, strgal in slekl mi je lycro, razparal do polovice… dobr prvi dan 🙂

13.4. Bintang pijem in svicam Lasko.

10.4. Sprašujem se če sem dost dile zavil :), pa kako pol dilo spravš do obale, pa take…fore.

 

 

 

 

 

 

Fotke so iz Uluwatuja…

Comments (5)

 1. mm
  Marko Odič 2026 years ago

  ce so komarji, pazte na muhe… ;D he he

 2. dejan 2026 years ago

  Uživajte…….life is short…surf all day long

 3. ales 2026 years ago

  sampa đumpa ;);)

 4. Simon 2026 years ago

  Swašta…Bintang, vali, sonce, uluwatu, kwa čš lepšga…mogočpe edin sanje-če to ni že to 🙂

 5. Andrej 2026 years ago

  cela komedija tale dnevnik…:D:D

Leave a reply