BAli 2009

BAli 2009
November 4, 2009 Marko Odič

Hja, Bali…

Po dolgem potovanju sm, od 27.-29.10, sm se srecu s par nasimi, Binetom, Niko, Tino, Matejo, (pre)hitr je par zurkic padl, samo, ker se ve zakaj se je prislo sem, se je tut zelo odgovorno ravnal z alkoholom, tko da je dozdej misija surfanje na ful uspesna. Vstajanje ob 5.30 in hitro gasa na Berawo, proti popoldnevu pa glede na plimo in oseko mal praskamo po reefih. Enkrat bolj, drugic manj. Obiskal se je Kuta reef, parkrat odlicno delal, parkrat pa mal slabse, sam vaja, vaja, vaja dela mojstra, 1x na Uluwatu, lih k je bilo najslabse, delal samo en peak (temples) in ta je bil 2x overhead takeoff, ostalo pa nic, malo zaradi vetra, malo pa…???

Tukele so prve fotkice od prvih par dni, kar se vidi vsaj po barvi, ce ne se po cem drugem…. :D, je bil pa danes meni odlicen jutranji session, na berawi itak, ker je swell malce padel in so se lomili perfect A frameji, recimo 4ft, glassy, no wind, par local boys pa js in kaksen japonec/ka, kjer me je (samohvala, ja, jebiga :D) prov lepo mal pence polil po zelo strmem startu in sem biu prov posteno paf, k sm vidu, da je se zmeri shoulder naprej za pofurat… itak sem se zacel sam smejat do uses, pa nazaj v lineup, shoulder pa… zal… top zacetek dneva.

Slikce so pa od vceraj in mogoce kaka od predvcerajsnjim, sej jih ni dost, k so drage k pes, 100k rp za eno, sam ob kvantiteti pade tut dena… no, se zmeri so kr drage… :), furamo pa malce jaz, malce Nika, malce pa Tina… ena fotka je bila pa ogrevanje za danes, na nobeni nismo padli. Pogoji so bili za en knap vecji, recimo cca 5ft, -+. Danes pa fotografa ZAAAAAAL ni bilo, pa smo se zmenili, da pride… Ampak, tako pac je, bo se kaksen drug dan, ceprav se nam obeta blagi pades swella in mogoce se bo najdel trenutek za pocitek in kasen bintang bessar pa dober spanec. 

Sampa Jumpa!

hm, link za fotke… 😀

https://ujusansa.si/surfblog/bali-2009-2/

Comments (4)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  aja, ni fotk… bemti… hm… cak, klemen, at jih lahk poslejem?

 2. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  aaa… :D, top shit… ja, sej sm se, smo s puncami za prvic 10slik za 400k milijonov indo dolarjev vzel, pol pa kokr se bod nabrale, bom se kaksen tutti frutti mix naredu 😀 :D.

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Aaa shoulder hopper, kaj sem ti fouš :). Za fotke se zmen, da ti jih spravla v Ciklon folder, pa jih nakonc navbav s količinskim popustom, ker 100k za eno je res tu mač, že 50 je dost za tam.

 4. mm
  klemen 2026 years ago

  Tle jih pa vrž v album v profilu, bojo najbl XXL lepe od kjerkol na netu.

Leave a reply