Čatež nikoli več

Čatež nikoli več
September 30, 2008 Tine Škrbec


 


 Ker mi je mraz prilezel v kosti, sva se s Kristino odpravla v Čatežke toplice, da se mal pogrejemo in da sprobam tako opevani Slovenski val. Baje je dobr.

Nad Hotelom in hrano nimam pripomb, smo naredil mal zimske obloge, ki jo bom letos sigurno rabu, saj sem surfanje čez zimo obesu na klin (razen kakšen leden Medič) v pričakovanju Ivana v januarju. Tud savne so luštne, da ne govorim o hotelskih copatkih. 

Pol pa šok (glej sliko), se vid da v Sloveniji nimamo oz. nimajo pojma, kaj je sploh surfanje.  Kako bo kdo sploh probu surfat, če ti tega sploh ne dovolijo NE STOJTE NA DESKI????, da ne govorim da desk sploh nimajo ampak sam ene par bodyboardov, da se mulci in ‘kul’ fotri drajsajo po mal večjemu štrajfiksu usmerjenem v strmino. 

Ko sem to vidu me je čist minil in zadeve sploh nisem šou sprobat. NE prvič in zadnjič.  Valove  bom rajši šou iskat v ocean, pa tud če bo treba mal počakat.

Do takrat je pa sugurno bolj zabaven karate v  copatkih.


 :) 


 


 

Comments (7)

 1. mm
  klemen 2026 years ago

  😀 karate 😀 Big trouble in little Čatež…asaaa

 2. borut 2026 years ago

  ej v isti karate odpravi bi mogu it v vodo pa jim na bodybordu pokazat karate kid drop in. tazadnj dan ce bi te ze vn hotl fuknt.:DHude fotke, se ga vidmo

 3. jake 2026 years ago

  model;D

 4. Author
  tine 2026 years ago

  baje ni dil na kateri bi stal;D

 5. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  škoda da nisi probu, baje nj bi pustl stat če kao neki znaš…

 6. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  keri slabi 😀 pizda če loh na bodybordu z plavutkam stojijo bi loh tud na takili penci vstal… sj jebeš, toplice so itak za upokojnce 😀 😀

 7. Jaka 2026 years ago

  jah tko bom reku, kdor zmalmu ni zadovoln večiga vredn ni 😀

Leave a reply