Maroko Report 1. teden

Maroko Report 1. teden
December 8, 2007 Klemen Surk

Made in Maroko

Kaj poveš!?

Nekaj dni smo že tu, meni se pa zdi, da sem lih kar prišel. Pot je bla kratka zdaj ko gledam nazaj (3440km) in hišo smo tudi hitro uredili. Hvala bogu so nam pomagale še punce pa Rafik, ki je že skuhal svoj prvi tajin (fish tajine).
No vglavnem, na poti smo se ustavli pri Rafiku, ki nas je postregu, rakazal njihovo plažo (ravno je bil hud sweel v džiru-13feetov), povedal ene tri maroške in evo nas v Banana Village.
Najprej naj povem, da je hiša prostornejša kot smo si mislili in da se ne vidi morja samo iz ene terase ampak iz šestih.
Pogoji za surfat so bli prvi dan perfektni, lih je pojemljal tisti swell in vse je blo gladko kod olje. Tudi naše tečajnice (Alex in Mojca) so imele prvi dan šole.
Alex pravi »komaj čakam da spim z Mojco v istii postelji .«
Midva z Matejem sva pospravljala stanovanje, jaz sem neki pomagal barvat še zadnji vratni nadstršek maročanu, ki se je vlekel ko megla. On bi, če bi se dalo, cel dan barval uni nadstrešek. Za iste šolde naprej.
Tržnica je bla tudi poglavje zase, še dobro da je z nami Rafik.
No jutri zjutraj gremo zgodaj v vodo na jutranji surfič pol, pa v Agadir po nove tečajnike.
Rafik pravi «Inshallah upam, da bojo ljudje iz Slovenije enkrat, dobri surfarji you are welkome fish tajin!«
Jihaa!
Fantje so prišli, tako, da smo ponovili nekaj teorije, danes 7.12. pa smo meli šolo, in po slikah poglejte kako so se odrezali…
Poslikali smo še nekaj slikic o hiši, za lažjo predstavo za tiste, ki boste prišli, pa za tiste, ki se še odločate.

Comments (5)

 1. Iztok 2026 years ago

  Ciao Amer!Ej ni nobenemu se uspelo prevec o surfanju za razmisljat zgleda. Ceprav je padla ideja da bi si film ogledali…vidmo me prou zanima:)Ej Amer uzivaj, pa oglasise se kaj hehe:)

 2. Ana 2026 years ago

  cist hudo. jst sem kr faus ;D

 3. Javor 2026 years ago

  lepe fotke…se ze veselim prit dol..

 4. George 2026 years ago

  Punce v isti postli spat !? Ne ne to je vec kot 5m od tuki stran cist prepovedan ;)Hjoj upam da nasparamo dovolj papirja do februarja.

 5. Amer 2026 years ago

  evo, iz prve roke vam povem, da je Maroko trenutno the place to be, pobeg iz mrzle SLO v ‘zgori brez’ klimo, idilični valovi, super ekipa, čisti odklop, tko da tooooplo priporočam…Izi, Gene, R’f’k, a vam je že ratal Point break pogledat? ;)do naslednjič…

Leave a reply