Surf Video Manija

Surf Video Manija
May 11, 2006 Klemen Surk

Nekaj video posnetkov iz različnih koncev in krajev. Večina se jih bo odprla v WMPlayerju.

Mundaka v španiji, najprej je bila svetovno znan val, potem so sesali pesek iz morja in je izginila. Sedaj spet dela. Dolge leva s tubami. Ki prenese veliko swella. Ali so ti posnetki od prej ali od sedaj ne vem (zmontirani so letos), je pa swella dovolj in ko se zruši stena na prvem posnetku vem, da nihče ne bi bil rad spodaj. Mundaka

Cyclops. Freak od vala nekje v Avstraliji oz Tazmaniji. Če fotograf sliko zamrzne v pravem trenutku izgleda, kot bi se nekdo igral s steno oziroma ugotovil kako se lahko kontrolira obliko vode. Drugače pa poštena big wave tuba. Kako je, ko ne gre vse po načrtih pa pove Alfy Cater. Cyclops.

Free As A Dog. A smo to že pokazal? Parko oz g. Parkinson je s pomočjo BBonga naredil velik halo s svojim novim filmom in svojim psom. Trailer filma.

Puerto Underground 4. Ker ste pred kratkim lahko gledali fotke iz Mehike iz Puerta Escondida, najprej od lokalcev in pol še od Jerneja in ker si lahko o Puertu tudi kaj preberete v Kajinem surfblogu pa poglejmo še tole. Puerto Underground 4 je že 4 film lokalcev o tubah v Puertu s podnaslovom Duša in srce. Puerto Undergorund 4.

Izgleda da je zadnje čase Tazmanija ful popularna. Najprej mega tuba Lawrija Townerja na spotu Shipsterns Bluff, pol tistile posnetki iz Cyclopsa in potem še tole. Če komu ni jasno kaj je to desni pointbreak mu bo to z lahkoto se posvetilo ob pogledu na tale val v Tasmaniji.

Maalea. Maui je bil vedno znan po velikih valovih in vetru, tako da je večina posnetkov v revijah windsurfaških, surferji pa se raje nastavljajo na Oahuju. Ampak ta pravi swell in ta pravi veter in tolk hitre tube, da jo ujame šele 3, 4 ali 5 surfer. Maui harbor.

Če za prvomajske niste šli nikamor niti niste dobil nobene kartice s pozdravi je tole ravno prav. Kartice iz raja.

Taj Burrow je prav fajn fant in ko pride fajn fant na Bali nastane skupaj s homeboysi nekaj fajn posnetkov surfanja iz Balija. Taj na Baliju.

Zaenkrat je to to.

Comments (0)

Leave a reply