Spodnji Trestles začne tresti najkasneje čez 5 dni

Spodnji Trestles začne tresti najkasneje čez 5 dni
September 11, 2012 Marko Odič

Kalifornija se spet mrzlično pripravlja na prihod najboljših iz ASPjeve tekmovalne karavane, nič manj pa pri tem tresenju ne pomaga nezgrešljiva San Onofrejska dnevna stalnica -lokalni vlak, ki se tudi ovija ob obali in ropota ter trese, kar se da glasno.

Tokrat je na udaru Spodnji Trestles in njegovi A-frejmi, tlakovci in čudovite stene, ki so več kot narejene za vse oblike naprednih, tekmovalnih manevrov najboljših surferjev na svetu. Od letalnih podvigov pa do tistega “ol`school” power cutbacka, ni je zadeve, ki je Trestles ne zdrži, razen morda 100ft swella, hehe.

 http://vimeo.com/46716676

ASP, Hurley in njihov tekmovalni direktor Pat O`Connell so tudi že prav pošteno mrzlični, saj nas do začetka loči le še 5 dni in za to tekmo pravijo da … -Da jo zmaga najboljši surfer in v tem trenutku jih je kar nekaj, ki so v zelo aktivnem pogonu za naslov najboljšega v sezoni 2012, poleg neverjetno močne mladinske divizije, ki je postala že kar mednarodni pojem, saj nakurjeni osemnajstletniki iz Havajev, Brazilije, Avstralije, ZDA, če omenimo le par držav zelo odločno izvajajo čim večji kažin med (starejšo) konkurenco. Tekmovalno leto 2012 bo očitno še zelo, zelo pestro. 

Tekmo samo bomo lahko spremljali tule – spremljanje tekme -, začne se 16.9, čakalna perioda pa traja vse do 22.9, le slabih par dni za tem pa se z najboljšimi že srečamo v Hossegoru, Franciji na prvi tekmi Evropske noge ASP Svetovnega prvenstva. Vročice nas že pričakujejo!

om

Comment (1)

  1. mm Author
    Marko Odič 2026 years ago

    hud teaser. ču ču cuts, hehehe 😀

Leave a reply