Našel se je Isk

Našel se je Isk
May 12, 2011 Marko Odič

Huh?, pa imamo na tapeto ujetega še enega našega nepozornega bralca, ki se mu ne da igrati z besedami. Našla se je lokacija za edino WCT tekmovanje, ki spreminja leto za letom lokacijo za lokacijo in je že dobilo vzdevek “potepuško”.

Seveda se govori o tekmi Rip Curl Pro The Search 2011, o tem potepuškem prvenstvu, ki že sedem let skače okoli po naši mali modri obli in išče sicret, hude, swelly spote, kjer bi lahko v pravih mesecih, namreč The Search je rezerviran bolj kot ne za jesenske mesece in … Aja, a kje pa sploh bo?!

No, pa da že obelodanimo vso to dylandogovsko misterioznost iskanja vedno novih spotov leto za letom, tekmo za tekmo. Tokratnja lokacija bo v mestu ob zalivu, plaža se imenuje Oceanovska plaža, morda zaradi filma Oceanovih 13, a kdo bi vedel. Seveda je to mesto hribčkov, tramvajev in tistih norih kolesarjev na kolesih brez zavor, mesto San Francisco, Sv.Frančišek po naše in plaža Oceans beach.

Nepreverjene govorice iz surferskih kuloarjev, bojda iz ust Rip Curlovih promo/advert/expert modelov, previjo, da je spot lahko kot Hossegor na steroidih, a le kdo verjame tem reklamarjem?! Francozi prav gotovo ne! Seveda jim pa želimo veliko sreče pri lovljenju novemberskih swellov.

om

Comments (3)

 1. mm Author
  Marko Odič 2026 years ago

  js sm hotu rečt, da so tele reklamarji največji meglohvatači na svetu… 😀 😀 😀

 2. mm
  klemen 2026 years ago

  Sem hotel rečt da bo nekje kjer vozijo po desni in po levi strani ceste. V isto smer.

 3. mm
  klemen 2026 years ago

  Marketing je vse. A ni tale Ocean beach bl shit 😀

Leave a reply