ASP WCT Japan 2006 odpovedan

ASP WCT Japan 2006 odpovedan
June 6, 2006 Dejan Peras

Zalostna novica za vse ,ki tekmujejo na Dream Tour-u,ter za organizatorje ter seveda vse tiste,ki spremljajo WCT tekmovanja.Tekmovanje je odpadlo zaradi pomankanja velikih sponzorjev kajti tudi giganti kot so Quicksilver ocitno ne zmorejo vsega.

Ja novica je uradno poterjena tudi na strani ASP Association of Surfing Professionals International Ltd.Tekmovanje ,ki je bilo na koledarju 31.avgusta do 7.septembra zaradi pomankanja glavnih sponzorjev uradno precrtana.Prvic je bilo tekmovanje speljano leta 2003 in je od takrat vedno bilo zalo priljubljeno kajti tudi na Japonskem je ociten surf boom in iz leta v leto raste.

The president of Quiksilver Asia-Pacific, Clive Fitts, said Quiksilver had run three very successful Foster’s ASP Men’s World Tour events in Japan and is still very keen to continue as a presenting sponsor.

"Quiksilver pioneered this event in 2003 with an extended competition window to get the best surf at the best locations during the Japanese typhoon season," said Fitts.

"Our original aim was to work with ASP to attract a naming rights sponsor with continued support from Quiksilver. That opportunity now exists."

ASP Chief Executive Officer Brodie Carr said the organisation has been looking for an overall naming rights sponsor to support Quiksilver and ASP Japan.

"It’s always disappointing to lose an event on the tour," Carr said.

Kljub temu so pri Quicksilvru optimisti in pravijo da bodo naslednje leto spet pomagali pri organizaciji in bili glavni main sponzor,ter upajo da bodo lahko prikazali in organizirali vecji in boljsi contest.

Lansko leto smo bili prica fenomenalnim razmeram in si lahko tudi ogledali finalni boj med Kelly Slaterjem(USA) ter Andy Irons-em(HAW).Zmagal je Andy Irons a je bilo K.S dovolj drugo mesto da je osvojil se 7. naslov ASP WCT.

 

Comments (0)

Leave a reply