Po mehiškem času… surf&Corona

Po mehiškem času… surf&Corona
October 27, 2012 Kaja Cencelj

Pred dvema letoma so se priznanemu režiserju surf filmov Taylorju Steelu pod pretvezo, da snemajo novo reklamo za Corona-Avstralija, na potovanju vzdolž srednje mehiške obale pridružili še surferji Kalle Carranza, Kassia Meador, Jason Salisbury in Dylan Graves.  Ker Kassia raje surfa, kot pozira, so s seboj vzeli še model Anno in Kalletovo deklico Finko Evo. Najbolj bizarno je, da se je ekipi pridružil Kalle, ki je mehiško-finskega porekla, sploh ne pije alkohola, pravi pa, da ga je k snemanju pritegnil slogan (Corona – From Where You’d Rather Be), po dveh letih finske klime si je tudi že zelo želel vrniti v kraje, kjer je odraščal (njegova mama je Finka, oče Mehičan). In tako so se spakirali v kombi, iskali najboljše valove in najlepše sončne zahode v Mehiki, na koncu pa vse skupaj zmontirali v perfektno reklamo za pivo (in Mehiko).

Življenje je sestavljeno iz trenutkov – nekatere kmalu pozabimo, nekatere si zapomnimo, tu pa so tudi še trenutki, katerih se je vredno spominjati do konca svojih dni. Da bi našli te trenutke, tako redke in tako posebne, bo treba iz hiše in jih poiskati.

Režiser Taylor Steele je skušal zajeti tiste res posebne trenutke na krajih, kjer se rojevajo najlepši spomini, tam, kjer bi vsi raje bili.

Comment (1)

  1. mm
    Marko Odič 2026 years ago

    reklama, ki tut dobro ujame “un” trenutek … 😀

Leave a reply