Morska fantazija

Morska fantazija
September 8, 2007 Vesna Vodnik

…. Nesterovič‡ ravno zabija, tako da so misli, ki sem jih hotela uvekovečiti na tem blogu, zbegale k slavju našim, ki prinaša 4.  zaporedno zmago naših….

 Ta blog nastaja zaradi formulacij in situacij, ki niso zrasle samo- ali zgolj na mojem zeljniku, se pa vendarle pojavljajo med nami; namreč "desperate surf-wives". Tja, kaj čemo, tudi jaz sem ena izmed njih. 

Mlakar bi rekel "vsak svoj križ nosi", al čem raje rečt: "Vsak svojo pod roko prime?", dilo mislim. Pa da me ne bo kdo napak razumel! Ne da mi ne bi bilo fajn, ma zgolj malo mi je dolgcajt ob večerih, ker trenutno samevam doma, moj pa uživa v Franciji…  Je pa čez dan toliko bolj pestro!

Danes, na primer, se je v Kopru dogajal privi festival Koprskih živih slik. Gre za bodypainting festival, kateremu so za umetniški navdih določili temo z naslovom "morska fantazija". Nastalo je marsikaj zanimivega, izvirnega! Razne školjke, morsko dno, morski konjiček, morski pes, zmaj itd. Težko bi rekla, katera izmed posklikav je bila najlepša. Morda model, ki je še najboj spominjal na valove? Ali me je zgolj motiv premamil in me spomnil na vse tiste,  ki trenutno jezdite kje po obalah Francije, Indonezije oziroma drugod po svetu. 

Comment (1)

  1. mm
    klemen 2026 years ago

    Še 6 dni 🙂

Leave a reply