Jugo Majstr – ze tretjic

Jugo Majstr – ze tretjic
November 12, 2008 Borut Meke

Spomnm se, kako smo tri leta nazaj pisal prvi pravilnik in se trudl predstavljat si neki, kar je blo verjetno vsem kar težko predstavljivo.

 Čeprav je to  DRŽAVNO prvenstvo in nej bi bla neka resna stvar ( a nej bi bla? 😀 😉 ), smo vsi v prvi vrsti tm zarad surfanja lepih (letos res neverjetno lepih) valov in druženja, da vidiš vsaj enkrat na leto ljudi, s katerimi si včasih preživu ravno zarad surfanja kaj več časa, ljudi s katerimi boš mogoče enkrat v prihodnosti preživu kaj več časa,  k bošÂ  šu skupi z njimi na srf trip, zato, da z njimi deliš trenutke veselja, ki nam jih vsem povsem brezpogojno da morje, sonce, veter- skratka naš ljubi planet.

Itak, da komu kaj ni všeč, verjetno tut letos ne, kdo kaj vzame malo preresno, kot sm tudi js lani, da manjka kak posnetek, da bi blo mogoče mal mn crowded sindroma, če bi mel heate, ampak to je pač slovenska surf scena. Sej tut k ni tekme vsi brezglavo letimo  v vodo, sploh na jadranu, če so res lepe razmere, verjetno je že vsak zanemaru marsikatero še tako pomembno obveznost zaradi tega, kar nas združuje, ne glede na starost, okolje, razmišljanje.

Res je, da je še za zmontirat in naj bi bla še enkrat relativno kmal podelitev, ampak ta najbolj pomemben in zabaven del  je že za nami in bil je izvrsten. Zlo je blo zabavno surfat z vsemi, sploh z dvema očkatoma k sta pomoje super uskladila svoje veselje do surfanja in najbolj odgovorno poslanstvo v življenju, z vsemi k so se lan komi peljal, letos pa že čis hudo zavijajo, fajn je blo tut zdingat dilo, jo hodt vn lept in it s5 nazaj v vodo vse dokler je moč dala…

Tko, da hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način sodeloval pr tem (res je blo verjetno najtežje delo snemalsko in montersko, tko, da sploh hvala) in vsem, k se trudte, da odsurfate čimbols vsak naslednji val.S tem spodbudis vse ostale, da se se bolj potrudjo in verjetno vsak  taprav surfer ve, kok pozitivne energije ti da en val, k ga odpeles po svojih najboljsih zmoznostih.

Aloha

Comments (3)

 1. ales 2026 years ago

  Borut…..hvala tud teb…se posebno bi se zahvalu Dusanu, ki je skrbel, da je bil moj zelodcek poln in da smo bli vsi polni energije…Dusan upam da se kdaj!!!!

 2. mm
  Dušan 2026 years ago

  Borut to si pa res lepo in odraslo napisu.Hvala tudi tebi.”pocajt se”

 3. mm
  Dušan 2026 years ago

  hhaha hvala tud teb Aleš,dobra družba je najboljša družba.haha!

Leave a reply