16 Poti V Medulin

16 Poti V Medulin
September 7, 2008 Žiga Mandelj

16 Poti V Medulin

Petek

štart ob 13:00. Napaljeni za furanje do konca. Tipično potovanje po makedamskih cestah do spota. (pejmo levo, ne kpa če gremo desno je lepš) Kakorkol vsaka cesta te pripelje do spota. Tokrat smo šli z drugim avtom ker smo na standardnem zabili fedre. še preden smo se dobro zavedal smo bili v vodi. Minutko ali dve kasneje so se že zaslišali kriki sreče in komentarji: «Dobr da smo šli.« Vmes smo skočili na malico, da smo zapolnili zaloge energije. Old Viki ti da power……vam rečem. Fural smo do hmm ………….. do teme itaq. Sledila je večerjica hrenovkice na žaru, malo zajebancije in težko pričakovan počitek.

Sobota:

Po osvežujočem spancu na plaži se ob pol šestih z Jakomzaženeva v jutranje valove. Ažbe malo poslika in se odloči za počitek in poglobljeno analizo petkovega bodyboardanja. Valovi so bili večji in bolj razpihani kot v petek. Jaka že na prvem jutranjem valu olupi koleno. (first surf scar) Med sešnom so se prebudili tudi ostali surferjiin se počasi odpravili v vodo. Jaka je opekla meduza tako da je doživel 100% Medulinski krst.9:45 paodhod domov. Pač tut bodyboardat znamo.

Comments (7)

 1. mm
  klemen 2026 years ago

  Lustn, lepo. Kolk je pa kaj mraz v Medotu?

 2. ales 2026 years ago

  ja v soboto ujutraj je blo v redu….sma popoldan je blo se bols, tko da tisti k ste sli domov, vam je lahko majckeno zal ha ha ha ….no pa ni panike, sej bo se pihalo!!!!!

 3. ales 2026 years ago

  Toplo shortsi so bli v igri, pa soncek….tko da si lahko predstavljas ;D ;D ;D ;D

 4. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  sej naizi je pa delal!

 5. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  zdej k gre na zimo spet skoz večkrat… pa sej je že cajt, ta poletje je bla res suša

 6. miki 2026 years ago

  fakin .. mene je tud meduza zagrabla .. bjatch! 8)

 7. Jaka 2026 years ago

  u soboto zjutri gaj kr vredu pokal… 😉

Leave a reply