SLO STYLE 2009

SLO STYLE 2009
October 15, 2009 Klemen Surk
Windsurferji iz Style Teama bodo spet organizirali SLO STYLE 2009 – odprto državno prvenstvo Slovenije v Freestylu 2009, ki bo potekal v oktobru 2009 na spotu v Izoli. Prvi možni termin je v soboto in nedeljo 17. – 18. oktober 09, rezervni termini pa vsak naslednji vikend.  Upajo na burjo in veliko število prijavljenih.

Vsi surfači, ki jim je do dobre družbe in še boljše tekme, so vabljeni, da se prijavaijo (tudi iz drugih držav).
PRVI TERMIN:
17. – 18. september 09
REZERVNI TERMINI:
23. – 24. oktober, itd…
ORGANIZACIJA:
Odprto državno prvenstvo tudi letos organizira Športno društvo Windsurfing Style Team, ki je član Jadralne zveze Slovenije. Tekma se bo predvidoma začela ob 9:00 uri kjer boste lahko ogledali nekaj najboljših slovenskih in tujih windsurfarjev.
Žan Šude bo branil naslov državnega prvaka, kar pa bo zelo težko, saj mu bo nasproti stal Andraž Žan, trenutno 13. freestyler na svetu. DA ne pozabimo fantov kot so Matej Učakar, Miloš Miloševič, Dennis Lampret, Jure Černec, Žiga Korenč,… in ostalih, ki so pridno trenirali čez poletje. Tekma bo vsekakor zelo razburljiva, verjetno malce bolj tekmovalna in napeta kot prejšnja leta, vseeno pa pričakujemo sproščeno prijateljsko vzdušje, značilno za pretekle tekme. V sredo gremo vsi na trening v Izolo!!!
V istem terminu se bo ob ugodnih vremenskih razmerah izvedla tudi FUN-SLALOM tekma, ki bo za udelezbo odprta vsem surfačem.
Morda bo med sodniki tudi naš profesionalni srfač in najbolj uspešen do sedaj Tine Slabe.
KRAJ TEKME IN VREMENSKI POGOJI:
Tekmovanje bo potekalo v Izoli, na znani lokaciji pri svetilniku. Za izvedbo tekmovanja mora biti napovedana burja s hitrostjo vsaj 18 vozlov.
NAGRADE:
Organizator bo priskrbel praktične nagrade in medalje za najboljše uvrščene.
PRIJAVE IN ŠTARTNINA
Prijave sprejema Športno društvo Windsurfing Style Team najkasneje do 16.10.2009.
Štartnina: 10 eur / tekmovalca – člani kluba Windsurfing Style Team s plačano članarino so oproščeni plačila štartnine.
PRIJAVE IN INFORMACIJE
http://www.style-team.si
email:  style.team@gmail.com
gsm: + 386 51 685 240
Vodja prireditve:Gaber ŠORN

Comments (0)

Leave a reply