Junij 2002

Junij 2002
January 7, 2006 Ujusansa Surf Klub

NewstlerSmogDog. Mogoce ste ze pogruntali, da so mi zelo pri srcu razni seznami in lestvice, liste in nastevanja. Tako, da ko sem si po dveh plodnih mesecih, ko je tale newstler kar priletel izpod prstov, spet razbijal glavo kaj naj napisem, pa je bil ravno cas vecerje in mnjam…surf 33%, hrana 33%, spanje 33%.
 Najlazje cas prihranimo pri hranjenju, zato nekaj tajmsejverskih receptov.

-SmogDog: kot prvo tegale recepta se nisem preizkusil, sem pa zanj ze veckrat slisal. Torej smogdog je izpeljanka HotDoga. Hrenovko zavijemo v folijo in polozimo na na masino avtomobila. Zapremo haubo in se peljemo 10-15 minut s hitrostjo okoli 90km/h. Ustavimo. SmogDog bi moral biti pecen. Pojemo s strucko kruha, senfom, majonezo in ajvarjem. Pa se prisparamo na casu.. ne predstavljam pa si kaj se zgodi ce klobasa zaide v dele motorja, kjer ni ravno dobrodosla.

-American: tudi tale je tajmsejver. Bivsih 28 frankov nam priskrbi na vsakem stantu s hrano kakih 20cm dolg sendvich z mesom in pomfrijem. Okusno.

-Spageti s tuno: najbolj speedy varianta je sledeca – skuhamo spagete, odlijemo vodo in v spagete zmesamo konzervo tune. Lahko dodamo se malo ketchupa in Voila!

-KusKus: se en recept kjer vse pride iz enega lonca – manj pomivanja, prelivanja in zato manj casa. Narezemo zeljeno zalenjavo in meso. Vrzemo na olje. Popecemo, posolimo, popopramo, pochillimo, pocurrymo itd… potem natresemo notr kuskus, malo se popecemo in zalijemo z nekaj kozarci vode. Ko voda povre je jed gotova. Se kaksna sojina omaka in

Dober Tek!

Klemen

Comments (0)

Leave a reply