Teahupoo, o shit!

Teahupoo, o shit!
August 2, 2006 Klemen Surk

Teahupoo 28.7.2006, foto: Tim KcKenna Teahupoo je spet doživel enega tistih dni, ki gredo v zgodovino in fotograf Tim McKenna je bil kot vedno na mestu. Tim se je rodil v Sydneyu in preživel otroštvo v Avstraliji in atlantski obali Francije. Po diplomi se je začelo Timovo nomadsko življenje saj je obiskal več kot 30 držav od 5985 metrov visokega vulkana Cotopaxi v Ekvadorju do 20′ valov na Teahupoo in -30°C ob potepanju po Mongoliji. Ob obisku Tahitija je bila to ljubezen na prvi pogled in Tim že nekaj časa živi na tem otoku. še vedno je navdušen surfer in snowboarder, če se pa kdo hoče zajebavat z njim – ima črn pas in 2 Dan v Kendu in še vedno je vsakič, ko Teahupoo eksplodira, na pravem mestu s fotoaparatom v rokah.

Teahupoo

Teahupoo 28.7.2006, foto: Tim KcKenna

Več o Timu na tim-mckenna.com.

Comments (6)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Ko ta val dela pa vsakič znova samo 😮 😮

 2. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Se vidi kako je ta, ki duckdive dela še na sončku, surfer je pa čist v temi arrrrgh 🙂 A Strel je rekel, da so bli na Donavi 4 metre valovi? ;D ;D

 3. mm Author
 4. dejan 2026 years ago

  martin strel big kahuna…. 😉

 5. dejan 2026 years ago

  sharp reef

 6. gregor 2026 years ago

  Samo tisti, ki duckdiva na cetrti slikci pa upam da je prezivel, se sreca da ma plavutke! Sem bi moral Martina Strela poslat, da ga malo premece in da vid da na Donavi ni 4 metrskih valov 😛 !

Leave a reply