Maroko januar 2007

Maroko januar 2007
January 14, 2007 Klemen Surk

Nekaj hudih hudih slik iz Matejevega trenutnega surfarija v Maroko. Slike so iz spotov Anchor Point, Killer Point in Boilers.

Soncen pozdrav iz Maroka! Tuki je 24 stopinj; feels like 26. Prvi maroski teden je za mano, dans je bolj mirno; v preteklih dneh pa je bilo kar pestro. Za vse tiste ki se cincajo ali pridt sem ali ne; danes so po radiu objaili novico, da bodo v prihodnjih nekaj letih pozidali 6 km pas skozi Taghazout- z nesteto hoteli; saj zelijo nastaniti precej novih turistov- nekateri pravijo vec kot 10.000 novih postelj. Z deli so ze zaceli, ravno vceraj je ena trgovina kar izginila, no bila je porusena. Torej Taghazout naj bi bil prihodnjo zimo popolnoma spremenjen z mnozicami peticnih turistov:
Jaz sem na letaliscu spoznal nemskega surferja; ki je tu ze 4. Peljal me je do maroske druzine; ki imajo malo zidano hisko tik ob obali pred valom Mysteries. Sicer ni elektrike in tusa, placujeva 5 eurov na noc: Vodo za umivanje si nakopljemo kar na plazi, v mivki; kjer je izvir sladke vode- od tu ime sosednjega vala- La source.
Posijam slike iz vcerajsnjega dne; ko je delal edinole Boilers

Maroko, Thagazout. Spoti: Killer, Anchor in Boilers, januar 2007; foto: Matej Vrenk.

Comments (10)

 1. mm
  andraz 2026 years ago

  kere fotke. t-2 net me jebe z internetom, koncno dobim zvezo, pol pa te fotke….fuck, treba jit cimprej….ma kaksna guzva, folk je po celem valu razporejen, to pomen da seka! uzivi matej!

 2. mm
  andraz 2026 years ago

  predlan pa fotic….prodam, ce ga najdes! 😉

 3. mm Author
  klemen 2026 years ago

  fotke so HUDE, glih to rabmo tle v ljubljani… >:( >:( ;D

 4. mm Author
  klemen 2026 years ago

  po 14 dneh anchor pointa bi tud frustracija mal popustila ;D

 5. Tjasa 2026 years ago

  huude fotke!! ps:ker fotic pa mas?

 6. dejan 2026 years ago

  vse hudo….sam pogled na uno gužvo in misel na vse une besne in sfrustirane surferje v line-upu…..mmmmmaaaaahhhh raje soul sessn v medulinu…

 7. dejan 2026 years ago

  vparasaj tam maročane za objektiv………lani je ostalo nekaj rezervnih delov v maroku….

 8. borut 2026 years ago

  UUU. hudo. surfanja je pa itak zmer premauuu! V ljubljani pa spljoh :-je pa saj vreme kul da se da skejtat 😀

 9. draco 2026 years ago

  nice dude:)!!

 10. mm
  Matej Vrenk 2026 years ago

  fotkic eos 300D lens 28=200, kaj bi dal za ene 300 mmzadnjic je bla res gneca na ancher pointu, drgac pa so lokalci precej bl prijazni k kaksni naspidirani spanci

Leave a reply