Surfasurfa.com

Surfasurfa.com
August 2, 2007 Klemen Surk

Surfa SurfaČe ste naročeni na naše surf novice ste verjetno že prejeli obvestilo o novi surf strani, ki je namenjena sicer surfarjem iz celega sveta, prihaja pa iz Slovenije. Če ga niste pa berite naprej.

Dragi surferji in surferke,

po zaslugi Ujusansa surf kluba se nas je na Balkanu nabralo kar precej. Na surf kempih v Franciji in na Portugalskem smo se spoznali, ulovili svoj prvi val, preživeli veliko lepih trenutkov, nato pa se razšli vsak svojo pot. Mnogi si želimo obuditi stara surferska poznanstva, skleniti nova, skupaj poklepetati, popiti pivo ali pa oditi na surf trip s frendi.
Surfasurfa.com je spletna stran, ki omogoča surferjem iz celega sveta, da delijo svoje surferske načrte in najdejo frende s podobnimi surferskimi okusi. Najbolj aktivni uporabniki spletne strani bodo imeli možnost zadeti lepe nagrade, nekaj je rezerviranih posebej za Ujusansa surferje.

Vljudno te vabim, da postaneš eden izmed prvih uporabnikov spletne skupnosti surfasurfa.com.


Rok Krulec,
surfasurfa.com

Comments (2)

  1. borut 2026 years ago

    se se nism mel cajta logirat, sm pa pogledu in ugotovu, da ma ta page noro sexi uvodno stran ;D ej aljaz brez zamere 😉 roki dobr si si tole zamislu.

  2. primož 2026 years ago

    sem si že ustvaril profil. stvar deluje zanimiva, še bolj pa bo, ko nas bo več uporabnikov (in ko se bodo dejansko začeli vnašati surfplani).Še čestitke tebi Rok, za stvaritev omenjene strani.

Leave a reply