Srf Festival Izola 2012

Srf Festival Izola 2012
June 7, 2012 Marko Odič

Prvi vseslovenski srf festival je že tik pred vrati, Izola že navdušeno pričakuje vse predstavnike srfačev-uživačev, za piko na i pa so se še Izolani odločili, da tudi oni pripravijo »presenečenje« in nas, ter vse ostale obiskovalce Izole pogostijo s čisto pravo primorsko žurko, čisto pravimi domačimi, dobrimi vini in s še kakšno »za piknit« dobroto za povrh.

Na Izolski plaži »Pri svetilniku« bomo tekom dneva in tekom festivala, poleg vseh ostalih vetrovnih bratov, bratrancev, sestra in sestričen, da omenimo res le najbližje sorodstvo, z deskami in s tako ali drugače pritrjenimi jadri ter padali, predstavljali naš šport tudi čisto pravi srf klubi, kjer bomo na skupni stojnici Ujusansovci in Manawai srf klub pripravili obilico dogajanja in tudi kakšno presenečenje, za vmes.

Kaj pa nas vse čaka? Srferji slovimo po odličnem ravnotežju in prav zato bomo, poleg vseh informacij in obvestil o srf klubih, srf kempih, srf hišah in srf-anju v naši bližnji in daljnji okolici pripravili tudi vrsto srfaških izzivov, preizkušenj in zabave, na čelu s čisto pravim srf simulatorjem, na katerih bomo lahko preizkušali, kako nas držijo noge in ostali centri za ravnotežje. Mi bomo pa pripravili še kakšno presenečenje ter nagrade za najboljše surfače, morda pa tudi za najbolj atraktiven padec ali dva. Poleg tega pa se bomo lahko zabavali tudi na indobordih, s hojo po napetem slacklineu, največji navdušenci nad morjem in kopanjem pa se bodo tudi lahko preizkusili z osnovami srfanja, sedenja in pedlanja na srf deskah, na voljo bodo še SUPi, po srfaških kuloarjih pa se šušlja, da bo tudi čisto pravi »tow-in« sešn za tiste, ki bi to radi poskusili.

Za tiste, ki še zmeraj ne vedo kje bo glavno dogajanje ponovimo, Izolska plaža »Pri svetilniku«, dogajalo bo cel dan, natančneje pa od 12.00 – 18.00. Ta veseli dan ali srfači se bratimo je pa sobota, 9.6.2012.
Na festivalu pa nas čaka še:

Highlighti dneva:

– DJ’s Dirtyspeakerz
– TOW-IN
– modna revija slovenskih street trgovin in veliko gole kože srfaških manekenk

Prisotne šole:

SURF ŠOLE: Manawai in Ujusansa
WINDSURF ŠOLE: Windsurfer.si, Windsurf camps, Windsurf klinika
KITE ŠOLE: Kaikala, Kitelife, Kiteskul, Kite šola
Za parkirišče je poskrbljeno ob izolski ladjedelnici. Do kraja dogodka pa vas bodo pospremile seksi surfačice.

VSTOP JE PROST!

Se vidimo v Izoli!

om

Comments (0)

Leave a reply