Sejem TIP 2009

Sejem TIP 2009
January 15, 2009 Klemen Surk

Naslednji teden v četrtek se začne na Gospodarcu v Ljubljani sejem TIP, kjer se bo na kupu od 22.1. do 25.1. zbralo kar precej surferjem zanimivih stvari. Kot prvo bo tam en mali košček pulta zasedla tudi Ujusansa, potem se bodo zraven drenjali še windsurferji in kajterji in kar je tud zanimivo – na sejmu se bo dalo videti tudi vse sorta kemperje. Tko da prideš na sejem, kupiš surf dilco (potekala bo komisijska prodaja rabljene surf, windsurf, kajt opreme, lahko prineseš svojga Malibuja če is ga že prerasel), mi ti na hitr pokažemo kaj in kako in kam se splača it, pol ubodeš še en kemper, daš dilco zadi na pograd, pobereš na Dolgem mostu dve štoparki ali štoparja in pičiš.

V glavnem, vsi vabljeni da se tam malo oglasite in pofirbcate.

Razen tega se bodo odvijala tudi razna poučna predavanja in predstavitve surf športov in razne after premiere slovenskih surf filmov, ki se bodo odvijali v eni izmed za to namenjenih predavalnic na gospodarskem razstavišču.

Za lenuhe še tale vesela novica:

Prodajala se bo tako rabljena windsurf, kot tudi kite in surf oprema. Opremo bomo dan ali dva pred sejmom organizirano pobirali na zbirnih centrih v večjih krajih po celi Sloveniji. (MB, CE, gorenjska, LJ-pred GR, KP,….), tako da bo to ugodno predvsem za tiste, ki ne boste imeli časa osebno priti na sejem. 

Komisijska prodaja zahteva kar nekaj organizacijskega dela, zato bomo pobirali provizijo (malenkostno v primerjavi z drugimi tovrstnimi prodajami), ki bo znašala 10%. V primeru, da se vaša oprema ne bo prodala, vam bomo ob vrnitvi le te zaračunali “ležarino” v vrednosti 3E, vendar to samo za osebe, ki bodo prodajale blago v vrednosti nad 200E.

Tole kar je v narekovajih ima čez Style Team, tako da pobarajte njih kje se lahko pojavite s svojo surf desko, da vam jo vzamejo iz rok in jo nesejo na sejem v prodajo.

Comments (4)

 1. mm Author
  klemen 2026 years ago

  Ne mi, to je prav komisijska prodaja, ki jo organizira Style Team in je posebi, ne na našmu štantu.

 2. Simon 2026 years ago

  A kup kdo Bic Evolution, full lepo ohranjen in zravn dam še bag in seveda fine…lahko pošlem tud kako sliko!cena z bagom 300€ diskutable;)

 3. Simon 2026 years ago

  …ja pa leash je tud gor seveda

 4. mm
  Mitja Legat 2026 years ago

  če prov zastopim torej prnesem dilco in jo boste na štantu kokr probal prodat?

Leave a reply