Nagradna Igra: Freaky EP

Nagradna Igra: Freaky EP
December 13, 2008 Klemen Surk
Ker Chrisa v vodi rado zebe je poklical Ujusanso, če mamo kakšne tople Alder wetsuite. In ker mamo radi gut musko smo mi Chrisa poklicali, če ima slučajno kakšne kul CD-je. Kot v dobrih starih časih blagovne menjave in električnih redukcij (nevermind) smo zamenjali en Alder Soul 4/3 za en kupček novega Freaky EP albuma by Chris van der Merwe. In ker smo dobri kot sveže pečen kruh iz krušne peči bomo te CD-je zdaj razdelili v nagradni igri.Yey.
chris_signs_cd.jpg
Chris van der Merwe med podpisovanjem Freaky EP
 
Da pa ti CD-ji niso kar tako, smo Chrisa v moji dnevni en dan pred odhodom na Kanare še zahaklal, da svoje CD-je lastnoročno podpiše in opremi s skrivnimi sporočili slovenskim surfejrem. To je to. Zdej pa kaj je treba narest da prideš do CD-ja?
 
Prepedlat Bohinjsko jezero, surfat v Piranu in narest neki za Ujusanso…aja ne, to je od nekje drugje…naresti je treba sledeče:
 
Na info@ujusansa.si pošlji odgovor na naslednji vprašanji:
 
Kateri je najbolj znani surf spot v Južno afriški republiki?
 
in
 
Koliko komadov je na Chrisovem Freaky EP?
 
Če je preveč zajeban povejte :)?
 
Od poslanih odgovorov bomo izžrebali 5 oseb, ki bodo dobile brezplačne tedenske počitnice v pasjem zavetišču na…aja ne, od Chrisa CD Freaky EP.
 
Časa za pošiljat odgovore imate do 19.12.2008 do 23:59 ure. Kdor bo izžreban dobi CD tako, da me pocuka za rokav na Ujusansa novoletnem žuru, ki bo 20.12.2008 ob 21:00 uri.
 
 

Comments (0)

Leave a reply