Kaj Bo Kelly Slater Počel Naslednje Leto?

Kaj Bo Kelly Slater Počel Naslednje Leto?
November 16, 2010 Klemen Surk

To ve verjetno samo on sam ali pa še bolj verjetno tudi on sam ne. Ker je sugar prijazno opozoril, da je naša anketa stara, plesniva in zastarela, da nimamo kaj spraševat kdo bo letos svetovni prvak, če je že jasno, da je to KS10 smo anketo zamenjali z novo, aktualno. Najprej pa rezultati stare ankete…

V prejšnji anketi smo spraševali kdo bo 2010 Champ. Večina, dobra polovica ali 29 oseb je pravilno napovedala novega svetovnega prvaka Kelly Slaterja. Glede na exploziven začetek sezone je bil na drugo mesto postavljena Taj Burrow z 19 glasovi ali 33% glasov. Da sestavljalec ankete in slovenski surferji, ki odgovarjajo nismo kar tako se vidi tudi iz tega da smo na tretje mesto dali Jordy Smitha in na četrto Micka Fanninga. Ti trije so si v malo drugačnem vrstnem redu res razdelili ta mesta. Oz. vsaj tako kaže situacija pred zadnjo tekmo na Hawaiih.

Zdaj pa k novi anketi, kaj mislite, da bo Kelly Slater počel v letu 2011? Glasujte ZDAJ! Sicer pa za več novic o najboljšem surferju vseh časov klik, klik.

PS: ali pa predlagajte nove možne odgovore v komentarjih.

ks

Comments (0)

Leave a reply