Surf Kamp Francija

September v Franciji. V našem novem kampu Septembra gostimo vse, ki ste +25. Odprti smo do konca Septembra.

 

Surf Kamp Francija

Kamp leži znotraj večjega kampa (točna lokacija), ki si ga delimo v najemu s 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnega obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalne tržnice, kjer se predstavljajo vinarji in surf trgovine. Ne pretiravamo, ko rečemo, da je naš kamp opremljen z vsem kar potrebujete za svoje popolne aktivne počitnice. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (znotraj našega Ujusansa kampa), obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

Kakšne so torej prednosti Ujusansa kampa?

 • Prostorna parcela
 • 700 m od plaže
 • Bar in prostor za sprostitev (“chill out” kotiček)
 • Urejeni tuši s toplo vodo
 • Urejene sanitarije
 • Kuhinja in ponudba dnevno svežih, zdravih obrokov hrane

Tečaj surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Imamo veliko različnih surfov in neoprenskih oblek. Najdemo pravo zate. Svojo opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje.

icon box image

TEČAJ

Surfanje na valovih učimo že 20 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo. Pri tem se prilagodimo njegovemu znanju in željam.

icon box image

VARNOST

Od teorije do praktičnih vaj je prvo načelo – varnost. Naši inštruktorji vas bodo varno popeljali v svetu surfanja in imajo tudi znanja reševanja iz vode.

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki bodo vam in vam bodo na varen način približali oceanske valove. Tečaj je v osnovi namenjen učenju, spoznavanju deskanja na valovih in vsem tistim, ki želijo občutiti moč vode, vala in oceana. Ko ujameš in zapelješ svoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnoma osvoji.

Kamp

LOKACIJA

Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnega obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalne tržnice, kjer se predstavljajo vinarji in surf trgovine. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (tudi znotraj našega Ujusansa kampa), igrišča z igrali za otroke, bar in mnogo drugega. Obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

NASTANITEV

Nastanitev je v tipi šotorih. Tipi šotori nudijo dodatno udobje. V tipi šotoru so zakonska postelja (z vso posteljnino), manjše pohištvo z omaro ter ostali pohištveni dodatki. Po želji v šotor namestimo tudi dodatno postelje. Šotor je opremljen z lučmi in vtičnicami.  Bivanje v našem tipi letovišču je vrhunska izkušnja kampa za aktivne počitnice.

HRANA

Postregli vam bomo s tremi polnovrednimi obroki na dan: zajtrkom, malico (pripravljen zdrav snack) in večerjo. Kuhamo za vse okuse: odrasle, otroke, vegetarijance in ostale. Del kuhinje bo na voljo za pripravo lastnih obrokov.

Kako pridemo tja?

Letalo

Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com in easyjet.com. Preverite tudi AirFrance lete iz Ljubljane in letališče La Rochelle.

Najboljše je, da na letališču vzamete renta-car.

Avto

Če ne morete z avionom, lahko pridete z avtom. Do Atlantika je iz Slovenije 1.500 km, kar se lahko prevozi v enem dnevu ali pa še bolje v 2 dneh z vmesnim postankom nekje v Provansi ali francoskih Alpah. Priporočamo pot preko Briancona in Gapa, Avignona. Če pridete s svojim prevozom, boste imeli tam avto za dneven izlete. Priporočamo.

Vlak - letalo

Francija ima hitre TGV vlake in do nas ste iz Pariza že v 4 urah. V Pariz pridete lahko na več načinov iz Ljubljane in okolice. Zanimive so povezave iz Dalmacije: iz Jadranskega morja na Atlantski ocean:). Z vlakom pridite do postaje: Lesparre-Médoc, kjer vas poberemo in brezplačno pripeljemo v naš kamp.

Cena in kaj dobite za to

od 02.09 do 09.09.18 še 2 tipija
od 09.09 do 16.09.18 polno
od 16.09 do 23.09.18 polno
od 23.09 do 30.09.18 polno

Check in je po 16:00 uri, check-out pred 10:00 uro.

Cena

349 €/teden

Cena vključuje

 • Namestitev v tipi šotorih
 • Surf šola (začetni tečaj): 4x 1,5 h + 1h teorije
 • 3/4 penzion 7x (zajtrk, malica in večerja)
 • Otroški vrtec in aktivnosti: od 2 let naprej, 5x po 4 ure/teden
 • Brezplačna uporaba surf opreme
 • Brezplačna uporaba koles
 • Brezplačna uporaba športnih in igralskih poligonov v kampu