Surf Kamp Francija

Surf Kamp Francija

V Franciji smo odprli nov surf kamp.

Namestitev je v 30 m2 velikih tipi šotorih z dvoposteljno posteljo in vso posteljnino.

Za hrano je poskrbljeno, strežemo zajtrk, kosilo in večerjo.

September je najboljši mesec za obisk obale Francije. Voda je še topla, veter je ofshore in prvi pravi swelli pridejo na obisk.

Idelna odločitev za vse, ki ste čez poletje delali in imate sedaj čas, da se naučite surfati in si želite malo več udobja.

Kamp leži znotraj večjega kampa (točna lokacija), ki si ga delimo v najemu s 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (znotraj našega Ujusansa kampa), obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

 • Prostorna parcela
 • 700 m od plaže
 • Bar in prostor za sprostitev (“chill out” kotiček)
 • Urejeni tuši s toplo vodo
 • Urejene sanitarije

Tečaj surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Imamo veliko različnih surfov in neoprenskih oblek. Najdemo pravo zate. Svojo opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje.

icon box image

TEČAJ

Surfanje na valovih učimo že 20 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo.

icon box image

VARNOST

Od teorije do praktičnih vaj je prvo načelo – varnost. Naši inštruktorji vas bodo varno popeljali v svetu surfanja in imajo tudi znanja reševanja iz vode.

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki bodo na varen način približali oceanske valove.  Ko ujameš in zapelješ svoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnoma osvoji.

Bivanje in hrana

icon box image

LOKACIJA

Surf kamp Francija leži na južni francoski atlantski obali. Tukaj so jeseni najboljši surf sešni v Evropi in tudi zato je na tej obali ogranizirano tekmovanje ASP. Peščena plaža z nešteto spoti, ki delajo na oseko in plimo.

icon box image

NASTANITEV

Nastanitev je v tipi šotorih. Tipi šotori nudijo dodatno udobje. V tipi šotoru so zakonska postelja (z vso posteljnino), manjše pohištvo z omaro ter ostali pohištveni dodatki. Po želji v šotor namestimo tudi dodatno postelje. Šotor je opremljen z lučmi in vtičnicami.  Bivanje v našem tipi letovišču je vrhunska izkušnja surf kampa.

icon box image

HRANA

Postregli vam bomo s tremi polnovrednimi obroki na dan: zajtrkom, kosilom in večerjo. Kuhamo za vse okuse: odrasle, otroke, vegetarijance in ostale.

Kako pridemo tja?

Letalo

Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com in easyjet.com. Preverite tudi AirFrance lete iz Ljubljane in letališče La Rochelle.

Najboljše je, da na letališču vzamete renta-car (priporočamo).

Avto

Če ne morete z avionom, lahko pridete z avtom. Do Atlantika je iz Slovenije 1.500 km, kar se lahko prevozi v enem dnevu ali pa še bolje v 2 dneh z vmesnim postankom nekje v Provansi ali francoskih Alpah. Priporočamo pot preko Briancona in Gapa, Avignona. Če pridete s svojim prevozom, boste imeli tam avto za dneven izlete. Priporočamo.

Vlak - letalo

Francija ima hitre TGV vlake in do nas ste iz Pariza že v 4 urah. V Pariz pridete lahko na več načinov iz Ljubljane in okolice. Zanimive so povezave iz Dalmacije: iz Jadranskega morja na Atlantski ocean:). Z vlakom pridite do postaje: Lesparre-Médoc, kjer vas poberemo in brezplačno pripeljemo v naš kamp.

Cena in kaj dobite za to

Teden

Cena

od 31.08 do 07.09.19

349 €/teden

od 07.09 do 14.09.18

349 €/teden

od 14.09 do 21.09.18

349 €/teden

od 21.09 do 28.09.18

349 €/teden

Check in je po 16:00 uri, check-out pred 10:00 uro.

Cena vključuje

 • Namestitev v tipi šotorih s posteljo in posteljnino
 • Poln penzion 7x (zajtrk, kosilo in večerja)
 • Brezplačna uporaba surf opreme
 • Brezplačna uporaba koles
 • Uvodna ura joge

Opcije

 • Surf šola (začetni tečaj): 129€ 4x 1,5 h
 • Surf šola (nadaljevalni tečaj): 69€ 2x 1,5 h
 • Joga (Hatha Flow & Free flow): 4x 1,5 h 64€
 • Prevoz na/z letališča 120€

Popust na dolžino bivanja

 • 20% popusta na bivanje in hrano za drugi/tretji teden surf počitnic

Prijava in plačila

Prijaviš se z mailom na info@ujusansa.com

Ob prijavi je potrebno plačati 50%  zneska. Preostanek, 50%, pa 60 dni pred odhodom.

Check-in (po 16:00), check-out (do 10:00).