Surf Kamp Francija

Surf Kamp Francija

Surf Kamp Francija je nov Ujusansa kamp.

Imamo več vrst namestitev: 30 m2 velikih tipi šotorih z dvoposteljno posteljo in vso posteljnino, tipi šotor s 4 posteljami in navaden šotor z blazinami.

V čem je razlika?

Za hrano je poskrbljeno, lahko izbirate med zajtrkom, kosilom in večerjo.

September je najboljši mesec za obisk obale Francije. Voda je še topla, veter je ofshore in prvi pravi swelli pridejo na obisk.

Idelna odločitev za vse, ki ste čez poletje delali in imate sedaj čas, da se naučite surfati in si želite malo več udobja.

Kamp leži znotraj večjega kampa, ki si ga delimo v najemu s 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (znotraj našega Ujusansa kampa), obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

 • Prostorna parcela
 • 700 m od plaže
 • Bar in prostor za sprostitev (“chill out” kotiček)
 • Urejeni tuši s toplo vodo
 • Urejene sanitarije

Tečaj surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Imamo veliko različnih surfov in neoprenskih oblek. Najdemo pravo zate. Svojo opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje.

icon box image

TEČAJ

Surfanje na valovih učimo že 20 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo.

icon box image

VARNOST

Od teorije do praktičnih vaj je prvo načelo – varnost. Naši inštruktorji vas bodo varno popeljali v svetu surfanja in imajo tudi znanja reševanja iz vode.

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki bodo na varen način približali oceanske valove.  Ko ujameš in zapelješ svoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnoma osvoji.

Bivanje in hrana

icon box image

LOKACIJA

Surf kamp Francija leži na južni francoski atlantski obali. Tukaj so jeseni najboljši surf sešni v Evropi in tudi zato je na tej obali ogranizirano tekmovanje ASP. Peščena plaža z nešteto spoti, ki delajo na oseko in plimo.

icon box image

NASTANITEV

Nastanitev je v navadnih ali tipi šotorih. Tipi šotori nudijo dodatno udobje. V tipi šotoru so postelje (z vso posteljnino), manjše pohištvo z omaro ter ostali pohištveni dodatki. Po želji v šotor namestimo tudi dodatne postelje. Tipi šotor je opremljen z lučmi in vtičnicami.

icon box image

HRANA

Postregli vam bomo s tremi polnovrednimi obroki na dan: zajtrkom, kosilom in večerjo. Kuhamo za vse okuse: odrasle, otroke, vegetarijance in ostale. Izbirate lahko med pol ali polnim penzionom ali pa si kuhate sami.

Kako pridemo tja?

Avtobus

Prevoz je vključen* v ceno termina, ki ga organiziramo z avtobusom iz Ljubljane in nazaj.
Zbor in odhod je na parkirišču Dolgi Most, Ljubljana. Nato na meji poberemo še kakega potnika in tako naprej. Na avtobusu se boste spoznali z novimi surferji, začnejo se debate, pogledamo si kak surferski film. Hitro mine čas do noči. Čez noč se spravimo v kak udoben položaj in tako dremamo do jutra. Zjutraj amo že na valovih.

Nazaj se vračamo okrog 18:00 ure in prispemo v Ljubljano naslednji dan okrog 16:00 ure.

Letalo

Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com, ryanair.com in easyjet.com. Preverite tudi AirFrance lete iz Ljubljane in letališče La Rochelle.

Najboljše je, da na letališču vzamete renta-car (priporočamo).

Naslov: Ujusansa / Pine Beach Paradise, Avenue Jean Moulin, Lieu dit les colonies, 33930 Montalivet, France. Točna lokacija: link

Vlak - letalo

Francija ima hitre TGV vlake in do nas ste iz Pariza že v 4 urah. V Pariz pridete lahko na več načinov iz Ljubljane in okolice. Zanimive so povezave iz Dalmacije: iz Jadranskega morja na Atlantski ocean:). Z vlakom pridite do postaje: Lesparre-Médoc, kjer vas pobere taksi za 40€.

Cena in kaj dobite za to

Termin

Cena

od 06.09 do 18.09.19, odhod Dolgi Most ob 18:00

449 €

od 16.09 do 27.09.19*, odhod Dolgi Most ob 14:00

399 €

Bi prišel samo za 1 teden? Ponudba je tukaj.

* v zadnjem terminu ni avtobus prevoza nazaj. Sam si kupiš letalsko karto za nazaj, ki so konec septembra zelo poceni. Preveri na: Letalske karte. 

Cena vključuje

 • Namestitev v navadnih šotorih
 • Brezplačna uporaba surf opreme
 • Prevoz iz Ljubljane in nazaj
 • Brezplačna uporaba koles
 • Surf šola, začetni ali nadaljevalni tečaj 4x 1,5 h, preostale dni brezplačna uporaba opreme

Opcije

 • Pol-penzion: zajtrk in večerja: 119€
 • Poln-penzion: zajtrk, kosilo in večerja: 149€
 • Nastanitev v tipi šotoru (do 4 osebe), 40€ na osebo
 • Nastanitev v privat tipi šotoru (do 4 osebe), 150€ na tipi
 • Zavarovanje rizika odpovedi 35€ na termin
 • CORIS zavarovanje 19€ na termin
 • Joga (Hatha Flow & Free flow): 4x 1,5 h 64€
 • Prevoz na/z letališča 180€
 • Prevoz na/z Lesparre (vlak-postaja) 40€

Prijava in plačila

Prijaviš se kar tukaj: https://ujusansa.si/prijava-surf-kamp-spanija

Izberi enega od zadnjih dveh terminov, 06.09. ali 16.09.

Ob prijavi je potrebno plačati 100 EUR akontacije, ostalo poravnaš 1 mesec pred prihodom.

Check-in (po 16:00), check-out (do 10:00).