Surf bolha

19.05.2012, sobota, dvorišče kluba K4 od 19:00 do 20:45. Sledi ogled finala lige prvakov in žurka Manawai Surf kluba.

Lanska Surf Bolha
V četrtek, 26.5.2011 se je na dvorišču OŠ Kolezija odvila premierna surf tržnica, kjer so lahko vsi surferji pogledali in ponudili surferjem zanimive zadevščine, ki so se jim tekom dolgih let nabrale v surf shackih, garažah, v tistih posebnih predalih omare, označenih z napisom surf sekcija, in podobnih »samo za surfanje« luknjah.

Pod težo razstavljenih artiklov in prenekaterih pogledov številnih obiskovalcev, kupcev in prodajalcev smo imeli priložnosti videti raznorazne surf deske, od tistih špičastih shortijev pa do lesenih single fin cruising limuzin, neoprene vseh ohranjenosti in oblik ter ostale surfarjem zanimive šare. Ponudba je bila res pestra in cene zelo ugodne.

Predstavili so se nam tudi slovenski ponudniki INDO boardov, jasno tudi domače izdelave in zanimivih grafik, poleg obveznega Ujusansinega štanta/centra za obveščanje in osvežitev, in Rip Curlovcev, ki so poleg vseh možnih cunj tudi bogato zalagali z nalepkami mlade gromse in surf fane vseh drugih starosti.

Ker so si Ujusansovci želeli tudi druženja starih priobalnih mačkov, prostor in čas za izmenjavo novičk in surfaških bojnih štorij, sta celotno dogajanje popestrila, z živim nastopom pred surfaškim avditorijem, glasbena nastopa Jerkota, v pavzah med komadi tudi vodilnega promotorja premierne Surf Bolhe, in Javorja, ki nam je zabrenkal nekaj svojih najnovejših avtorskih komadov.