Predsurferska priprava

Vsi, ki se boste udeležili Ujusansa surf kempa v Španiji ali na Portugalskem v naslednjih mesecih, ste vabljeni, da se nam pridružite pri surf vadbi, ki bo potekala v maju in juniju dvakrat tedensko v Tivoliju in občasno tudi na Bledu ali morju.

Spoznali se bomo z osnovnimi vajami in gibalnimi elementi surfanja, pridobili nekaj kondicije za naše prvo oziroma ponovno srečanje z oceanom, se družili in skupaj sanjali o valovih.
Tako bomo v Španijo prišli s primernim surferskim predznanjem, kondicijo in do konca napaljeni, da bomo naš čas v vodi kar najbolje izkoristili. Vadbo vodi Filip Humar, njegov namestnik je Jon Berginc

Kaj bomo delali?

Spoznali bomo osnovne gibalne vzorce surfanja (ležanje na deski, pedlanje, vstajanje…).
Vadba bo zajemala sklope krepilnih in razteznih gimnastičnih vaj za celo telo ter vadbo za dolgotrajno vzdržljivost (tek, hoja) in ravnotežje.

Poleg tega bodo padale razne debate na temo surfanja in valov, spoznali bomo bodoče surf kompanjone in še kaj se bo našlo. Kot že napisano je vadba namenjena vsem, ki potrebujemo surf kondicijo (od začetnikov do projev).

Kdaj in kje se dobimo?

Vadba poteka 2 krat na teden (torek in četrtek) po 1,5 ure v popoldanskih urah. Ker vadba poteka zunaj, se bomo prilagajali vremenu. Prvič se dobimo v torek, 15.5.2012 ob 18:30 na vadbišču Ilirija (tam kjer je ponavadi Škisova tržnica). Nato pa vsak četrtek in torek.

Zaradi spremenljivega vremena preveri svežo informacijo na FB Ujusanse.

Surf trip Bled

Po prvi zaveslaj se bomo odpravili na Bled. Tisti, ki pripedla do otoka in nazaj si lahko časti kremšnito. Kdaj bo trip se bomo zmenili na redni vadbi.

A moram imeti kaj s sabo?

Športna oblačila in obutev.

Cena

Vodenje: 10 EUR če prideš enkrat ali vsakič. Nam je v interesu, da prideš vsakič. Plačaš enkrat.
Surf trip Bled: 5 EUR za potne stroške in surf desko.

Stroške poravnaš na licu mesta.

Prijave: Prijaviš se tukaj!

Infofilip@ujusansa.si