Plavanje Tivoli

Pripravimo se na surfanje! 

Let’s face it, velik del surfanja je tudi pedlanje in pedlanje je v bistvu plavanje. To pa lahko počnemo tudi v Ljubljani, zato Ujusansa ponuja vodene uro plavanja, kjer bomo najprej izpilili tehniko nato pa veliko naredili na vzdržljivosti in sproti popravljali napake.

Plavanje? Kdo pa sploh plava tko kot bi si želel plavat? Pri nas se lahko naučite plavati. Vsak, od začetnika, do kao znalca bo deležen popravkov. Od prvega kravl zaveslaja do pravilnega delfinčka.

Poskrbeli bomo za kakovosten plavalski trening, z vajami ki so namenjene prav nam – surfarjem. Gremo pedlat!

Pa še smeh bo:)

Plavanje v Tivoliju – priprava na surfanje

Kdaj: Vsak torek in četrtek od 21 do 22h
Začetek: oktober
Trajanje: do konca maja

Letos bomo za vse udeležence, ki bodo plavali vsaj 4 mesece ali več naredili videoanalizo plavalne tehnike nad vodo in pod vodo.

KAJ SE DOGAJA: Ob torkih in četrtkih imamo na voljo plavalna proga, trener vas bo “matral” z vodeno uro plavanja s povdarkom na pripravi na pedlanje. Lansko leto je bilo zakon in se ful pozna na pedlarski kondiciji, če redno hodiš.

Cena

Plava se ob torkih in četrtkih. Cene so nastavljene tako, da se res ful splača vzeti kar celo sezono. Vi dobite ful popusta, nam ni treba vsak mesec zbirati in sestavljati seznama plavalcev.

Razen tega ni treba celega zneska plačati naenkrat, ampak lahko plačaš v več obrokih.

1 MESEC: 70 € 2x na teden, oziroma 40 € 1x na teden
8 MESECEV (cela sezona): 490 €, oziroma 280 € 1x na teden

Prijave

Na plavanje se prijaviš tukaj, število mest je omejeno na 8 oseb na progo.