Ujusansa Family

Ujusansa Family

KDO SMO UJUSANSA FAMILY

Ujusansa Family smo skupina, ki poskrbi za vse za kar je potrebno poskrbeti na odličnih počitnicah! Počitnice, ki so ravno prav aktivne, a hkrati zabavne, interaktivne in sproščene. Želite svoje otroke naučiti jadrati ali surfati na valovih? Se morda želite surfanja na valovih naučiti tudi vi?

Ujusansa Family team vam pomaga organizirati in preživeti nepozabne poletne družinske počitnice v sončni Franciji…vašim otrokom pa omogoča tudi celosten program učenja jadranja na slovenski obali.

Ujusansa surf klub je bil prvi in edini izključno surferski klub v Sloveniji in krivec za to, da se je surfanje pri nas začelo razvijati. Ob ustanovitvi kluba leta 2000 smo si v klubu zastavili cilj – razširiti surfanje v Sloveniji med vsemi, ki so za to zainteresirani. To je ostal glavni cilj kluba vse do danes, seveda pa se je število aktivnosti z razvojem kluba večalo.

Tako sedaj organiziramo šolo deskanja na valovih v Španiji in Francij, imamo surf hišo na Portugalskem in tja hodimo tudi na vsakoletne prvomajske in prvonovemberske surfarije. Surfamo na Kanarski Fuerteventuri, bolj ali manj organizirano pa se potikamo po celem svetu od Medulina, Italije, Kanarcev do Maroka, Indonezije, Amerike, Avstralije, Nove Zelandije.

Poleg tega prirejamo tradicionalne surferske zabave, skrbimo za opremo in opremljenost surferjev in izobražujemo, obveščamo, zabavamo in združujemo slovenske surferje preko naše internet strani.

Kaj prinasa članstvo v Ujusansa surf klubu?

Za začetek unikatno klubsko majčko in nekaj ugodnosti:
– naziv: član Ujusanse
– popusti v določenih trgovinah
– bomo še dodali
– možnost sodelovati pri razvijanju tega lepega športa in sploh surferji smo kul.

Za članstvo je potrebno izpolniti tri pogoje:
– storiti javno priznano delo v korist kluba (naresti nekaj za klub),
– surfat v Piranu,
– prepedlat od Savice do Save Bohinjke (in nazaj če mas tam avto parkiran).

Danes je lep dan za biti surfer.

Kdaj pa ni.

Napoved