Plačilo

Prosimo, da pred plačilom preveriš ali si oddal prijavo.

KJE SMO?

Greš v Laguna tours, Pražakova 12, Ljubljana. Tam so naši prostori.

Odprti smo (preveri) vsak delovnik med 9:00 in 12:00 uro.

Kje je Laguna Tours?

PLAČILO Z NAKAZILOM

Na banki, pošti ali preko spletne banke izpolniš plačilni nalog, kot je prikazano spodaj. Podatki za nakazilo in pošiljanje:

ŠARK d.o.o.
PRAŽAKOVA 12
LJUBLJANA
ŠTEVILKA RAČUNA: SI56 6100 0001 5962 085
NAMEN: PRIIMEK UDELEŽENCA

Referenco oz. sklic napišite v obliki:

00 in 218 (Surfanje)

00 in 618 (Jadranje)

Pri plačilu iz tujine boste potrebovali še naslednje podatke:
IBAN: SI56 6100 0001 5962 085

Podatki banke:
DELAVSKA HRANILNICA
MIKLOŠIČEVA 5
1000 LJUBLJANA
SLOVENIA
BIC/SWIFT: HDELSI22

Shranite kopijo potrdila o vplačilu (screenshot pri spletni banki)!

Ne pošiljamo potrdil o vplačilih. Potrdilo izda banka/pošta/spletna banka. Shranite potrdilo od banke!

SPLOŠNI POGOJI, ODPOVED IN OSTALE INFORMACIJE

AKONTACIJA

S plačilom akontacije (50 % zneska aranžmaja) si zagotovite rezervacijo mesta v izbranem terminu. Namen akontacije je, da se prijavijo samo resni kandidati.
V primeru, da odpoveš udeležbo, se akontacija ne povrne. Lahko pa jo v roku enega leta izkoristiš v enem izmed naših kampov.

Za rezervacijo mesta za katerikoli kemp v organizaciji Ujusanse je akontacijo potrebno plačati najkasneje v roku 10 dni po prijavi!
Če se prijaviš tik pred odhodom (do 3 tedne prej) ni potrebno plačati akonatacije, plača se kar celoten znesek.
Akontacija je tudi prenosljiva, vendar samo enkrat (ne moreš je prenašati iz prijave na prijavo in iz osebe na osebo več kot enkrat).
Preden izbrišemo prijavo, pošljemo email.

PREOSTALO PLAČILO

Preostali znesek je potrebno poravnati najkasneje do 15.6.2018, v nasprotnem primeru zbrišemo prijavo in zadržimo akontacijo. Preden izbrišemo prijavo, pošljemo email.


ODPOVED UDELEŽBE NA SURF KEMPU

Udeležbo na kempu je potrebno odpovedati pisno (na e-mail). V primeru odpovedi udeležbe na surf kempu s strani tečajnika se tečajniku povrne določen znesek vplačila v odvisnosti od časa odpovedi. Ujusansa v primeru odpovedi tečajnika zadrži:

  1. odpoved nad 14 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži akontacijo
  2. odpoved od 7 do 14 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži akontacijo in 1/3 preostalega zneska programa (cena programa minus akontacija)
  3. odpoved od 3 do 7 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži akontacijo in 2/3 preostalega zneska programa (cena programa minus akontacija)
  4. odpoved manj kot 3 dni pred odhodom: Ujusansa zadrži akontacijo in 100% preostalega zneska programa (cena programa minus akontacija)

ODPOVED IN VRAČILO
V primeru odpovedi se iz zadržanega zneska krijejo nastali dodatni nastali stroški, ki jih imamo kljub odpovedi. V vseh primerih odpovedi, ko tečajnik sam najde zamenjavo, se mu plačilo povrne v celoti oz. se njegovo plačilo upošteva kot plačilo za tistega, ki gre namesto njega.

MOŽNOST ODPOVEDI KAMPA S STRANI UJUSANSE
Pri Ujusansi si pridržujemo pravico, da odpovemo določen termin tečaja/programa (v primeru premajhnega števila prijavljenih, drugih nepredvidljivih razmer…). Odpovemo lahko do 7 dni pred odhodom, kasneje ne. V tem primeru se lahko udeležiš kakšnega drugega termina/programa, če pa to ne želiš, se ti povrne celotno plačilo.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE
Za bolj sproščeno vzdušje je pomembno, da se pred potovanjem zdravstveno zavarujete. V Evropi (Španija, Francija) velja evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, ki nam jo zastonj izda ZZZS (vsaj 4 dni prej jo naroči na www.zzzs.si).

Če potujete izven Evrope, si preberite informacije na tej strani: http://www.zdravinapot.si/

CORIS

Priporočamo pa tudi Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco Coris, ki ga lahko uredimo mi.

ZAVAROVANJE ODPOVEDI
Možno je tudi zavarovanje odpovedi udeležbe tečaja/programa za primer bolezni. V tem primeru je potrebno vplačati dodatnih 20 EUR, zavarovani tečajnik, ki odpove udeležbo na tečaju, pa dobi v celoti povrnjeno vplačilo ne glede na datum odpovedi. Zavarovanje lahko uveljavi tečajnik samo ob predložitvi zdravniškega ali drugega potrdila.

OSTALO

PRIJAVA: Prijava v Ujusansa surf ali snežni kemp se opravi preko prijavnega obrazca na spletni strani. S prijavo skleneš z Ujusanso pogodbeno razmerje, ki je v smislu teh splošnih pogojev in navodil obvezujoče zate in za nas. Za prijavo se smatra tudi drug dogovor v ustni ali pisni obliki po telefonu ali internetu. Ob prijavi si dolžan navesti vse zahtevane podatke ter poskrbeti za pravilnost teh podatkov.CENA: Cene kempov so napisane pri posameznem kempu in veljajo pa od dneva, ko je program objavljen. Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika imamo pravico zvišati ceno v primeru, da je prišlo do spremembe v menjalnem tečaju valute ali do spremembe v tarifah prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja.DOKUMENTI: Če se prijaviš v kemp, ki poteka v tujini, moraš imeti s seboj veljaven potni list (oz. osebno izkaznico, če le ta zadostuje) in vstopni vizum za posamezno državo (če je potreben). Če ga nimaš se šteje, da si odpovedal aranžma.VREME: Vreme ali snežne razmere niso razlog za odpoved s strani tečajnika. Če ni dovolj snega in ne delajo vse naprave ali pa če ni dovolj valov mi nismo krivi.CARINA IN TO: Kot udeleženec kempa si dolžan spoštovati carinske in devizne predpise Republike Slovenije in držav, kamor potujemo. Če zaradi nespoštovanja teh predpisov ne moreš nadaljevati potovanja, sam nosiš vse posledice in stroške, ki nastanejo v zvezi s tem.REKLAMACIJE: Če kaj ne štima moraš o svojih zahtevah takoj, ko je mogoče, obvestiti nekoga iz ekipe oz. pisati na naš email naslov. Reklamacij stvari, na katere ni bilo vsaj ustno opozorjeno že med časom samega kempa, ne bomo upoštevali. Časa za pisno reklamacijo imaš 2 meseca od dogodka. Na reklamacijo moramo odgovoriti pisno v roku 8 dni.

CEPLJENJE: V primeru, ko so v programih navedena ali zahtevana potrebna cepljenja, si si sam dolžan priskrbeti mednarodno potrdilo – rumeno knjižico, z vpisanimi opravljenimi cepljenji.

IZGUBA DOKUMENTOV: Če na potovanju izgubiš dokumente, si jih moraš priskrbeti na lastne stroške. Se pa lahko obrneš na nas za pomoč.

KATEGORIZACIJE NAMESTITVE: Kategorizacije namestitvenih objektov (to pomeni recimo število zvezdic), ki jih navedemo v programu, so lokalne in ne naše, zato za njih ne odgovrajamo. Ponavadi, če je mogoče, iz lastnih izkušenj napišemo zraven še svojo subjektivno oceno.

O TEH POGOJIH: Ti splošni pogoji in navodila so sestavni del prijavnice, ki jo izpolni tečajnik ob prijavi. Šteje se, da je tečajnik s prijavo na posamezni kemp sprejel določila teh Splošnih pogojev in navodil. V kolikor je v posameznem programu glede katerekoli točke teh pogojev drugače določeno, velja kar je zapisano v programu. V primeru spora je za rešitev pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.
Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo:
info@ujusansa.si
tel:: +386 40 541 527