SURFANJE

Aktivne družinske počitnice – valovita zabava za vso družino

Celotna veljavna ponudba je na naši angleški spletni strani

https://ujusansa.com/family-surf-camp/

Aktivne družinske počitnice. Na obalah Atlantika je surf kamp, ki je namenjen radovednim družinam, ter vsem drugim, ki jih zanima aktivno preživljanje prostega časa, surfanje na valovih, joga, francoska kultura in najboljša vina na svetu. Poskrbljeno je za spanje, hrano, varstvo in zabavo.

icon box image

Družine

Ponujamo maksimalno sproščeno okolje za starše in otroke. Mi poskrbimo za nastanitev, hrano, varnost in aktivnosti. Vse kar morate storiti, je da pridete k nam.

icon box image

Surf

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki vas bodo na varen in zabaven način spoznali z gibanjem na valovih.

icon box image

Aktivnosti

Otroci se igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, starši pa uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

icon box image

Kamp

Ne pretiravamo, ko rečemo, da je naš kamp opremljen z vsem kar potrebujete za svoj popolni poletni oddih. Poskrbimo za vse!

Kamp

Kamp leži znotraj večjega kampa (točna lokacija), ki si ga delimo v najemu s 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnega obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalne tržnice, kjer se predstavljajo vinarji in kmetije. Naš kamp je opremljen z vsem kar potrebujete za svoje popolne aktivne družinske počitnice: urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo, igrišča z igrali za otroke, bar in mnogo drugega. Obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

Kakšne so torej prednosti Ujusansa kampa?

 • Prostorna parcela
 • 700 m od plaže
 • Igrišče za otroke
 • Bar in prostor za sprostitev (“chill out” kotiček)
 • Urejeni tuši s toplo vodo
 • Urejene sanitarije
 • Aktivne družinske počitnice
 • Kuhinja in ponudba dnevno svežih, zdravih obrokov hrane

Tečaj surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Imamo veliko različnih surfov in neoprenskih oblek. Najdemo pravo zate. Svojo opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje.

icon box image

TEČAJ

Surfanje na valovih učimo že 20 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo. Pri tem se prilagodimo njegovemu znanju in željam.

icon box image

VARNOST

Od teorije do praktičnih vaj je prvo načelo – varnost. Naši inštruktorji vas bodo varno popeljali v svetu surfanja in imajo tudi znanja reševanja iz vode.

icon box image

PRILAGOJENO

V zadnjem tednu junija izvajamo tečaj terapevtskega surfanja s prilagojenim programom za gibalno in duševno ovirane. Poleg učenja deskanja na valovih je v program vključena tudi ura fizioterapije dnevno.

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki bodo vam in vašim otrokom približali oceanske valove. Tečaj je v osnovi namenjen učenju, spoznavanju deskanja na valovih in vsem tistim, ki želijo občutiti moč vode, vala in oceana. Ko ujameš in zapelješ svoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnoma osvoji.

Aktivne družinske počitnice

Otroški vrtec in aktivnosti

Organiziramo varstvo vaših otrok od 2 let naprej 4x na teden po 5 ur. Otroci bodo razdeljeni v primerne starostne skupine. Da boste lažje organizirali svoje aktivnosti, bo urnik znan v naprej.

V kampu je varno otroško igrišče, igrišče za odbojko na mivki, skateramp, tobogan itd. Medtem, ko otroci igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, lahko starši uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

Joga

Poleg surfanja na valovih, je v program vključena tudi 1x uvodna praksa joge, tako za starše kot otroke. Dodatne ure joge so možne proti doplačilu.

Terapevtsko surfanje

V zadnjem tednu junija izvajamo terapevtski surf tečaj tudi za vse otroke in otroke po srcu s prirojenimi ali pridobljenimi težavami.

MOVIE NIGHT

Poletni večeri vabijo k ogledu filmov. Udobno se namesti v fotelj in poglejmo surf movie pod zvezdami, brez vstopnine.

icon box image

ZABAVA

Medtem, ko otroci igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, lahko starši uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

icon box image

IZLETI

Kamp je blizu Bordeuxa v srcu vinske regije Medoc, kjer je doma francoska kultura in najboljša vina na svetu.

Bivanje in hrana

icon box image

NASTANITEV

Nastanitev je v tipi šotorih (30m2), ki nudijo dodatno udobje. V tipi šotoru so zakonska postelja (z vso posteljnino), dve enojni postelji in manjše pohištvo z omaro ter ostali pohištveni dodatki. Po želji v šotor namestimo tudi dodatno posteljo za otroka. Šotor je opremljen z lučmi in vtičnicami. Bivanje v našem tipi letovišču je vrhunska izkušnja kampa za aktivne družinske počitnice.

icon box image

HRANA

Postregli vam bomo s tremi polnovrednimi obroki na dan: zajtrkom, kosilom in večerjo. Kuhamo za vse okuse: odrasle, otroke, vegetarijance in ostale. Del kuhinje bo na voljo tudi za pripravo lastnih obrokov.

Kako pridemo tja?

icon box image

Letalo

Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com in easyjet.com. Preverite tudi AirFrance lete iz Ljubljane in letališče La Rochelle.

Najboljše je, da na letališču vzamete renta-car.

icon box image

Avto

Če ne morete z avionom, lahko pridete z avtom. Do Atlantika je iz Slovenije 1.500 km, kar se lahko prevozi v enem dnevu, še bolje v 2 dneh z vmesnim postankom nekje v Provansi ali francoskih Alpah. Če pridete s svojim prevozom, boste imeli tam avto za dneven izlete. Priporočamo.

icon box image

Vlak - letalo

Francija ima hitre TGV vlake in do nas ste iz Pariza že v 4 urah. V Pariz pridete lahko na več načinov iz Ljubljane in okolice. Zanimive so povezave iz Dalmacije: iz Jadranskega morja na Atlantski ocean:). Z vlakom pridite do postaje: Lesparre-Médoc, od kjer vzamete taksi do nas: 40 €.

Obvestila Ujusansa Family

Vas zanima naša ponudba, pa letos ne morete z nami? Pustite nam vaš elektronski naslov in pravočasno vas bomo obvestili o terminih in cenah za drugo leto.

Termini in cene

Družinski kamp odremo 25.06. in zapremo 27.08.

Celotna veljavna ponudba je na naši angleški spletni strani

https://ujusansa.com/family-surf-camp/

Teden traja od sobote do sobote.

Check-in je po 16:00, check-out pa do 10:00.

Aktivne družinske počitnice

 • Namestitev v tipi šotorih s posteljami, elektriko in omaricami
 • Poln penzion 6x (7x zajtrk, 6x kosilo in 6x večerja)*
 • Otroški vrtec in aktivnosti: od 2 let naprej, 4x po 5 ure/dan
 • Brezplačna uporaba surf opreme
 • Brezplačna uporaba koles
 • Brezplačna uporaba športnih in igralskih poligonov v kampu

* Ob petkih ni kosila in večerje, čas za raziskovanje okolice.

Dodatno

 • Surf šola (začetni tečaj): 129€ (od 7 let naprej) 4x 1,5 h
 • Surf šola (nadaljevalni tečaj): 69€ (od 7 let naprej) 2x 1,5 h
 • Privatno kolo: 40€
 • Joga (Hatha Flow & Free flow): 4x 1,5 h 64€
 • Dodatni manjši šotor za 2 – 3 otroke: 60€

Popust na dolžino bivanja

 • 10% popusta na bivanje in hrano za drugi/tretji teden surf počitnic

Prijava in plačila

Lahko se prijavite preko povezave: PRIJAVA

Ob prijavi je treba plačati 20% zneska. Preostanek 50 dni pred začetkom.

Svetujemo, da rezervacijo zavarujete za primer odpovedi pri zavarovalnici.

Odpovedni pogoji

Veljajo odpovedni pogoji v angleščini.

Prijava

Imate vprašanje? Pišite.

Če nimate še vseh odgovorov, ni problema, jih bomo našli skupaj:)

  Vaš e-mail

  GSM

  Priimek

  O čem pišete?

  Sporočilo

  POGOSTA VPRAŠANJA

  1. Prišli bi leta 2022, ali že pobirate prijave?

  Nekaj prijav smo že prejeli. Lahko smo že polni.

  2. Ali poteka tečaj za starše istočasno kot za otroke?

  Da, družine so skupaj. Istočasno poteka tudi vrtec. Urnike prilagajamo trenutnim razmeram in deloma željam družin, tako da imajo vsi aktivne družinske počitnice.

  3. Ali lahko pridemo z avtodomom?

  Lahko, ampak je enako kot, da bi prišli z avtomobilom.

  4. Naši leti niso na točen datum začetka termina. Kaj sedaj?

  Check in/check out je točno na soboto, saj imamo fiksen tedenski urnik surf šole. Če imate lete drugače, morate prespati drugje kakšno noč.

  5. Vzeli bi tipi šotor, ampak nas je 5. Ali je dovolj prostora?

  Lahko vas damo vseh 5 v tipi šotor, ali pa vas damo v veliki in mali tipi šotor. Ta kombinacija je zelo priljubljena pri otrocih.

  Veliki in mali glamping šotorFotografija: Veliki in mali tipi šotor. Starši imajo bazo v velikem, otroci so v malem.