SURFANJE

Valovita zabava za vso družino

Aktivne družinske počitnice. Na obalah Atlantika je odprt nov surf kamp, ki je namenjen radovednim družinam, ter vsem drugim, ki jih zanima aktivno preživljanje prostega časa, surfanje na valovih, joga, francoska kultura in najboljša vina na svetu.

icon box image

Družine

Ponujamo maksimalno sproščeno okolje za starše in otroke. Mi poskrbimo za nastanitev, hrano, varnost in aktivnosti. Vse kar morate storiti, je da pridete k nam.

icon box image

Surf

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki vas bodo na varen in zabaven način spoznali z gibanjem na valovih.

icon box image

Aktivnosti

Organizirano varstvo za vse starosti otrok: otroci se igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, starši pa uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

icon box image

Kamp

Ne pretiravamo, ko rečemo, da je naš kamp opremljen z vsem kar potrebujete za svoj popolni poletni oddih. Poskrbimo za vse!

Kamp

Kamp leži znotraj večjega kampa (točna lokacija), ki si ga delimo v najemu s 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnega obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalne tržnice, kjer se predstavljajo vinarji in surf trgovine. Ne pretiravamo, ko rečemo, da je naš kamp opremljen z vsem kar potrebujete za svoje popolne aktivne družinske počitnice. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (znotraj našega Ujusansa kampa), igrišča z igrali za otroke, bar in mnogo drugega. Obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

Kakšne so torej prednosti Ujusansa kampa?

 • Prostorna parcela
 • 700 m od plaže
 • Igrišča in igrala za otroke
 • Bar in prostor za sprostitev (“chill out” kotiček)
 • Urejeni tuši s toplo vodo
 • Urejene sanitarije
 • Aktivne družinske počitnice
 • Kuhinja in ponudba dnevno svežih, zdravih obrokov hrane

Tečaj surfanja na valovih

icon box image

OPREMA

Imamo veliko različnih surfov in neoprenskih oblek. Najdemo pravo zate. Svojo opremo imaš od prvega do zadnjega dne na voljo za neumorno surfanje.

icon box image

TEČAJ

Surfanje na valovih učimo že 20 let in smo najboljši pri tem. Imamo odlične učitelje, ki učijo po naših osnovnih 3 pravilih: varnost, zabava in znanje. Vsakemu tečajniku pričaramo najboljšo surfersko izkušnjo. Pri tem se prilagodimo njegovemu znanju in željam.

icon box image

VARNOST

Od teorije do praktičnih vaj je prvo načelo – varnost. Naši inštruktorji vas bodo varno popeljali v svetu surfanja in imajo tudi znanja reševanja iz vode.

Tečaj deskanja na valovih s strokovno usposobljenimi učitelji, ki bodo vam in vašim otrokom približali oceanske valove. Tečaj je v osnovi namenjen učenju, spoznavanju deskanja na valovih in vsem tistim, ki želijo občutiti moč vode, vala in oceana. Ko ujameš in zapelješ svoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnoma osvoji.

Aktivne družinske počitnice

Otroški vrtec in aktivnosti

Organiziramo varstvo vaših otrok od 2 let naprej 4x na teden po 5 ur. Otroci bodo razdeljeni v primerne starostne skupine. Da boste lažje organizirali svoje aktivnosti, bo urnik znan v naprej.

V kampu je varno otroško igrišče, igrišče za odbojko na mivki, skateramp, tobogan itd. Medtem, ko otroci igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, lahko starši uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

Joga

Poleg surfanja na valovih, je v program vključena tudi 1x uvodna praksa joge, tako za starše kot otroke. Dodatne ure joge so možne proti doplačilu.

icon box image

LONGBOARD

Longboardanje je kot surfanje po ulicah. Vzemi naš longboar in pokruzaj po mestu.

MOVIE NIGHT

Poletni večeri vabijo k ogledu filmov. Udobno se namesti v fotelj in poglejmo surf movie pod zvezdami, brez vstopnine.

icon box image

ZABAVA

Medtem, ko otroci igrajo nogomet, zidajo gradove, se gugajo na gugalnici, lahko starši uživajo ob pijači in prigrizku, surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.

icon box image

KARAOKE

Po piknik partyju nadaljujemo s karaoke žur. Za zvočno poravnavo poskrbi tehnologija – vsi smo odlični pevci.

icon box image

BBQ

Zvečer ob ognju se pečejo dobrote, zraven tebe je nov najboljši prijatelj, poznaš ga točno 3 dni in ti tretjič razlaga, kako je njegova hči danes ujela svoj prvi val.

icon box image

IZLETI

Kamp je blizu Bordeuxa v srcu vinske regije Medoc, kjer je doma francoska kultura in najboljša vina na svetu.

Kamp

icon box image

LOKACIJA

Na prostorni parceli rastejo borovci, kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnega obalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalne tržnice, kjer se predstavljajo vinarji in surf trgovine. Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (tudi znotraj našega Ujusansa kampa), igrišča z igrali za otroke, bar in mnogo drugega. Obdan je z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stik z naravo.

icon box image

NASTANITEV

Nastanitev je v tipi ali osnovnih šotorih. Tipi šotori nudijo dodatno udobje. V tipi šotoru so zakonska postelja (z vso posteljnino), manjše pohištvo z omaro ter ostali pohištveni dodatki. Po želji v šotor namestimo tudi dodatno posteljo za otroka. Šotor je opremljen z lučmi in vtičnicami. Kdor raje pusti otrokom, da doživijo svojo avanturo kampiranja, se lahko odločijo tudi za kombinacijo: starši so v Tipi šotoru, otroci pa v otroški vasi. Bivanje v našem tipi letovišču je vrhunska izkušnja kampa za aktivne družinske počitnice.

icon box image

HRANA

Postregli vam bomo s tremi polnovrednimi obroki na dan: zajtrkom, malico (pripravljen zdrav snack) in večerjo. Kuhamo za vse okuse: odrasle, otroke, vegetarijance in ostale. Del kuhinje bo na voljo za pripravo lastnih obrokov.

Kako pridemo tja?

icon box image

Letalo

Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com in easyjet.com. Preverite tudi AirFrance lete iz Ljubljane in letališče La Rochelle.

Najboljše je, da na letališču vzamete renta-car.

icon box image

Avto

Če ne morete z avionom, lahko pridete z avtom. Do Atlantika je iz Slovenije 1.500 km, kar se lahko prevozi v enem dnevu ali pa še bolje v 2 dneh z vmesnim postankom nekje v Provansi ali francoskih Alpah. Priporočamo pot preko Briancona in Gapa, Avignona. Če pridete s svojim prevozom, boste imeli tam avto za dneven izlete. Priporočamo.

icon box image

Vlak - letalo

Francija ima hitre TGV vlake in do nas ste iz Pariza že v 4 urah. V Pariz pridete lahko na več načinov iz Ljubljane in okolice. Zanimive so povezave iz Dalmacije: iz Jadranskega morja na Atlantski ocean:). Z vlakom pridite do postaje: Lesparre-Médoc, kjer vas poberemo in brezplačno pripeljemo v naš kamp.

Obvestila Ujusansa Family

Vas zanima naša ponudba, pa letos ne morete z nami? Pustite nam vaš elektronski naslov in pravočasno vas bomo obvestili o terminih in cenah za drugo leto.

Cena in prijava
2019JUN & SEP22.06. – 31.08.Zasedenost
Odrasli389 EUR489 EURprosto
Mladina (14 – 18 let)349 EUR449 EURprosto
Šolarji (7 – 13 let)299 EUR399 EURprosto
Vrtec (2 – 6 let)199 EUR299 EURprosto
Malčki (0 – 1 let)0 EUR0 EURprosto

Aktivne družinske počitnice

 • Namestitev v tipi šotorih s posteljami, elektriko in omaricami
 • Poln penzion 7x (zajtrk, kosilo, prigrizki in večerja)
 • Otroški vrtec in aktivnosti: od 2 let naprej, 4x po 5 ure/dan
 • Brezplačna uporaba surf opreme
 • Brezplačna uporaba koles
 • Brezplačna uporaba športnih in igralskih poligonov v kampu
 • Uvodna ura joge

Opcije

 • Surf šola (začetni tečaj): 129€ (od 7 let naprej) 4x 1,5 h
 • Surf šola (nadaljevalni tečaj): 69€ (od 7 let naprej) 2x 1,5 h
 • Joga (Hatha Flow & Free flow): 4x 1,5 h 48€
 • Joga (Hatha Flow & Free flow): drop-in 1x 1,5 h 20€
 • Prevoz na/z letališča 120€

Popust na dolžino bivanja

 • 20% popusta na bivanje in hrano za drugi/tretji teden surf počitnic

Popust na zgodnjo prijavo (Early bird)

 • Celotno plačilo do 31.12. 10% popusta

Prijava in plačila

Check-in (po 16:00), check-out (do 10:00) je možen samo ob sobotah.

Ob prijavi je potrebno plačati 1/3 zneska. Preostanek, 2/3,  do 1. februarja 2019

Vas zanima naša ponudba, zasedenost? Imate vprašanje? Pišite.

Za rezervacijo nam napišite kdaj bi šli, koliko vas gre, koliko so stari otroci, kdo bo v tečaju surfanja, .. ipd. Če nimate še vseh odgovorov, ni problema, jih bomo našli skupaj:)

Vaš e-mail

GSM

Priimek

O čem pišete?

Sporočilo


POGOSTA VPRAŠANJA

1. Prišli bi leta 2019, ali že pobirate prijave?

Nekaj prijav smo že prejeli med poletje, trenutno pa so prijave zaustavljene saj bomo najprej omogočili rezervacijo mest gostom, ki so že bili pri nas.

2. Ali poteka tečaj za starše istočasno kot za otroke?

Da, družine so skupaj. Istočasno poteka tudi vrtec. Urnike prilagajamo trenutnim razmeram in deloma željam družin, tako da imajo vsi aktivne družinske počitnice.

3. Ali lahko pridemo z avtodomom?

Lahko, ampak je enako kot, da bi prišli z avtomobilom.

4. Naši leti niso na točen datum začetka termina. Kaj sedaj?

Check in/check out je točno na soboto, saj imamo fiksen tedenski urnik surf šole. Če imate lete drugače, morate prespati drugje kakšno noč.

5. Vzeli bi tipi šotor, ampak nas je 5. Ali je dovolj prostora?

Lahko vas damo vseh 5 v tipi šotor, ali pa vas damo v veliki in mali tipi šotor. Ta kombinacija je zelo priljubljena pri otrocih.

Veliki in mali glamping šotorFotografija: Veliki in mali tipi šotor. Starši imajo bazo v velikem, otroci so v malem.