family.LOGO_.bel_

FAMILY

POVEZANI

Družina je neminljiva vez, stkana v srcu. Brez nje, bi imel svet druge barve in druge dimenzije. Biti povezan pomeni biti del nečesa. Biti del nečesa daje občutek pripadnosti. Občutek pripadnosti je del ljubezni. Gojiti, deliti in povezovati pomeni graditi pripadnost, graditi skupnost. Ujusansa Family smo družina, ki poskrbi, da svoj prosti čas preživite družinsko, zabavno, aktivno, nepozabno in povezano do konca.

SAMOSVOJI

Samosvoj in edinstven je vsak član družine – razigran, nagajiv, malo resen, umirjen, mlajši ali starejši – vsak ima svojo vlogo, svoje želje in svoje sanje. Razgibanost je zabavna. Ohranjanje in spodbujanje različnih lastnosti in interesov pravzaprav predstavlja pogoj za združenost. Ujusansa Family zagovarja svoboden in samosvoj način življenja, a hkrati poudarja pomen druženja, povezovanja in razumevanja drugačnosti.

SREČNI

Biti povezan z ljudmi, ki jih imaš rad in ki ti veliko pomenijo, a hkrati biti in ostati samosvoj, pomeni biti srečen. Početi vse tiste aktivnosti in dejavnosti, ki ohranjajo občutek “živosti”, veselja, pomirjenosti, je pomembno za dobro počutje, za razvoj in nenazadnje, za povezanost. Ujusansa Family želi vaši družini približati način življenja, ki je ravno prav ležeren, a hkrati dovolj aktiven, da vas ohranja srečne in zadovoljne.

POVEZUJEMO

VI IN VAŠI OTROCI

Skupaj s svojimi otroci preživite več kvalitetnega, aktivnega časa, pri čemer se vsi naučite novih veščin – surfanja na valovih, joge, …

OTROCI IN AKTIVNOSTI

Otroci skozi različne aktivnost pridobijo na splošni telesni kondiciji, povečanju telesne gibljivosti, izboljša se njihova miselna koncentracija in občutek za osredotočenost. Druženje in učenje s sovrstniki spodbuja medsebojno sodelovanje.

DRUŽENJE Z DRUGIMI STARŠI

Med bivanjem v okolju, kjer so tudi drugi starši in njihovi otroci, je medsebojno povezovanje in delitev življenjskih izkušenj stalnica. Del druženja pa predstavlja tudi spodbujanje aktivnega življenja.

AKTIVNOSTI

JADRANJE

Jadralni kamp v Portorožu poteka na plaži hotela Bernardin, ki je v samem središču Piranskega zaliva. Razmere za učenje začetnikov in tudi tistih, ki svoje jadralne sposobnosti že bolje obvladajo, so namreč idealne – prijazne in nežne za prve korake učenja jadranja. Če temu dodamo še počitniški sončni direndaj, zabavo, smeh, otroško druženje, je to prav tisto, kar današnji otroci najbolj potrebujejo. Preberi več.

SURFANJE

Surf kemp poteka na obali Francije, blizu Bordoja. Razmere za učenje najmlajših začetnikov in tudi tiste, ki izkušnje z deskanje na valovih imajo, so naravnost fantastične. Surf kamp Ujusansa junior je namenjen vam, staršem, ki želite sebi in svojim otrokom ponuditi nov, zanimiv in športno bogat način preživljanje prostega časa. Preberi več.