Bliža se (Februar 2006)

Bliža se (Februar 2006)
February 26, 2006 Dejan Peras

Newstler - Februar 2006Pocasi a vendar, priblizuje se…
Bliža se sezona, nekateri se pocasi vracajo iz zimskih destinacij, nekateri nestrpno cakajo na spomladanske, tretji stisnejo zobe in se januarja ali februarja obpeljejo ob vsakem jugu v nas Medulin. Pomlad bo vsak cas tu, sonce bo dobilo svojo moc in zarki bobo prebudili naravo. Kaj se bo dogajalo letos, je tezko napovedati. Kajti v prihodnost razen stare ciganske vedezevalke ne vidi nobeden. Malo sale, da vas smeh ogreje v teh nekoliko hladnejsih dneh.

Dobili smo novo klubsko stran za kar moram vsem odgovornim se enkrat cestitat. Pred dnevi je bil prvi letosnji zur in spet ste se srecali z obrazi s katerimi ste preziveli vsaj dva tedna v ujusansini soli srfanja. Od zadnjic, ko ste se videli ste si imeli najbrz veliko za povedat. In verjetno, ce bi bil prisoten bi marsikoga od vas rad objel, se z vami nasmejal in povedal kako surfersko zgodbico. Naprimer o tem, da ko ste vi odsli so uletele dvometerske bombe… pa cisto glassy je bilo.
Ja sezona je tukaj in spet bomo skupaj v vodi, delili med seboj nasmehe, poglede, iskro v oceh po odpeljanem valu. Se zvecer dobili ob mizi in spili kako pivo. Kako se veceri odvijajo pa itak vemo. Komaj cakam tiste jutranje sesne, ko na poti na plazo srecujes tiste s katerimi si zvecer sedel za mizo. Ko v vodi ni skoraj nobenega in pocasi vidis prve soncne zarke, ki pokukajo cez hrib. Obcutis kako se dvigne off-shore in kako lepo zadrzi val. Kar noces in noces iz vode.
Upam, da sem vas zbudil iz zimskega spanca.
Hvala,Ujusansi.
DP

Comments (0)

Leave a reply